25 februari 2017

Inte på mitt kalas


White House handplockade vissa nyhetsorganisationer till fredagens presskonferens med Sean Spicer.
NBC, ABC, och FOX var inbjudna liksom CBS.
Men inte CNN, The New York Times, Politico, Buzzfeed och många utländska journalister som i vanliga fall rapporterar från White House.

Associated Press och Time bojkottade det hela.
Konservativa nyhetsförmedlare som Breitbart, The Washington Times, One American Network fick vara med.

 Donald Trump tog nyligen tillbaka sitt uttalande att CNN är falska nyheter. Han ersatte det med "de är mycket falska nyheter".  Dessa nissar kan inte acceptera Hillarys nederlag och de fortsätter att publisera lögner bara för att trösta sig själva.

Trump gjorde det helt klart att han inte skyddar sig själv utan det amerikanska folket som ständigt matas med dynga.  Det är en sak att ha motsatta åsikter, men en helt annan att avsiktligt ljuga.
Vi vet redan att det är precis vad CNN gör.
Richard Griffiths, Vice President och Senior Editorial Director of CNN uppmanar unga journalister att förvränga sanningen. Hans råd? "Stöd de drabbade och kläm åt de välbärgade.” 


Trump skrev på Twitter, "det falska nyhetsmedia (@nytimes, @NBCNews, @ABC, @CBS, @CNN) är inte min fiende, utan det amerikanska folkets fiende!
Tills de är redo att berätta sanningen,  är CNN och andra vänster-media förbjudna i White House."

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.