17 februari 2017

Kära hjärtanes, stackars mammor


När Bill och Hillary Clinton flyttade in i White House med lilla Chelsea, fanns det en oskriven regel: Lämna dottern ifred!
 När Barack och Michelle Obamas flickor växte upp i samma byggnad, struntade media i stort sett i deras beteende.  Grunden för regeln var:  Oavsett vad du tycker om presidentens politik,  dra inte in oskyldiga barn i politiska småaktighetet.

Spola fram till 2017. Nu är en republikan i White House och regeln har ersatts med Usch och Fy!

Denna nya politiska attityd var nyligen uppenbar vid en modevisning i New York när de “progressiva” inte ens kunde sitta bredvid Tiffany Trump. (Dessutom hade de mage att twittra ohövligt bilder för att genera henne.)
Den senaste  Trump-inducerade hysterin uppenbarar sig åter  i New York, där mammor från Upper East Side diskuterar huruvida de ska låta sina barn gå i skolan med Trumps fyra-åriga barnbarn.

Medan de flesta föräldrar hoppas att deras barn ska lära sig att stå i kö och rabbla sitt ABC, är dessa föräldrar oroliga över att deras gulliga barn kan komma i kontakt med en verklig republikansk familj.
Page Six har information från mamma-träffen.

    En av de anonyma bidragsgivarna till UrbanBaby.com sade att hennes son hade fått plats på Buckley [School], men hon ville inte skicka honom dit, eftersom det ryktas att ett barn till Donald Trump Jr  (troligen 4-åriga Spencer Frederick) kommer att gå på dagis där under hösten.

    "De kommer att vara i samma klassrum och jag tror inte att jag kan stå ut med det.  Födelsedagsfester, etc." säger mamman.
    En annan mamma svarade: "Det är en oskyldig unge. Han kan inte hjälpa vilken familjen han föddes i. Hatet måste ligga riktigt djupt hos dig."

    En tredje mamma skrev: "Du måste nog avsäga dig platsen.  Det låter som om det kommer att göra dig galen. . . Du kommer att tillbringa nio år med att oroa dig över att din älskade son kommer att smittas av  Trumpism?"

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.