18 februari 2017

Lördagsgodis

7 Kommentarer:

Anonym sa...

En 14-årig flicka från Syrien är gift med sin kusin. Och väntar barn med honom. (Hon hade precis fyllt 14 när hon blev gravid.)
Nu bor de i en stor tegelvilla i Laholms kommun, Halland.
"Staten ska inte acceptera barnäktenskap", säger politikerna. Och sex är inte tillåtet innan man fyllt 15. Men, men, men...
Barometern har spärrat sin artikel. Men den finns här:
http://www.dumpt.com/img/viewer.php?file=ywwjtv2qrf7uuq5ytoli.jpg
/ SD

Anonym sa...

Pappers-DN idag 19/2 har sex sidor (8-13 här i landsorten) om våldet: "De olösta morden sprider skräck i Malmö".
- "Jag är från Irak, men inte ens i Irak så blir man dödad för så lite som i Malmö. Här kan man bli skjuten för ett tuggummi, säger Amir."
- Han tänder ett ljus, ställer sig upp och sluter ögonen. Mumlar inledningen av al-Fatihah, Koranens första sura: I Guds, den nåderikes, den barmhärtiges namn - Lov och pris tillkommer Gud, världarnas herre.
- En fängelse-imam (57) säger: "Jag har bott i Malmö sedan 1987. Har alltid känt mig trygg. Men nu är jag faktiskt rädd."

Man undrar om DN:s chefredaktör W sett detta. En imam får frågor om våldet. Borde inte DN ha vänt sig till en rabbin i stället? Eller i alla fall en präst?
- (Jag tittar i DN på stadsbiblioteket... På nätet - tja, men man ser inte riktigt vad de menar är viktigt.)
http://www.dn.se/nyheter/sverige/de-olosta-morden-sprider-skrack-i-malmo/
/ SD

Anonym sa...

"Julia Caesar" (pseudonym) har tidigare skrivit på danska Snaphanen.dk . Nu finns hon också på Pettersonsblogg.se :
https://petterssonsblogg.se/2017/02/19/sondagskronika/

Och samma (svenska) text finns också på Snaphanen.dk :
http://snaphanen.dk/2017/02/19/sondagskronika-staalbadet-ii-media-vs-folket/
/ SD

Anonym sa...

Trump sade 18/2 i Florida: "Vi måste hålla USA säkert. Se på vad som hänt i Tyskland, se på vad som hände förra kvällen i Sverige."
- Och alla rätttänkande blev upprörda: "Vad har han rökt nu?" frågade Carl Bildt.
- Fox News hade en intervju 17/2 (tid 5:25) med filmaren Ami Horowitz, som varit ute i Rinkeby-trakten. Det var väl den Trump syftade på.
https://youtu.be/OSzjfAMk-RI

Vågar man hoppas att ni varnat flickor i släkten, 7-8-9-åriga och uppåt, att vara försiktiga idag? Gå aldrig ensam i stadsskogen! Var försiktig när det blivit mörkt! Håll dig till gatorna (i centrum) där folk går! O.s.v.
- Fast vår fina utrikesminister slog fast, om Trumps ord, att "Vi ser tyvärr en generell tendens att förekomsten av felaktiga uppgifter ökar.” Vet väl hon, som följer både DN och AB!
/ SD

Anonym sa...

Fox News har mer om Sverige (20/2): "Trump may have been unclear, but Sweden experiencing a migrant crime wave"
- Trump har själv sagt att hans ord om Sverige syftade på Fox News-programmet "Tucker Carlson Tonight" 17/2 (Youtube-länk ovan). Han tweetade: "The FAKE NEWS media is trying to say that large scale immigration in Sweden is working out just beautifully. NOT!"
- De senaste 15 åren har Sverige tagit emot 650.000 asylsökare. Enbart under 2015 kom 163.000.
http://www.foxnews.com/politics/2017/02/20/trump-may-have-been-unclear-but-sweden-experiencing-migrant-crime-wave.html
/ SD

Anonym sa...

Front National's ledare Marine Le Pen (48 år) är i Libanon tre dagar, för att träffa höjdare. Hon skulle också ha mött Sheikh Abdel-Latif Derian, Sunni-muslimernas ledare. Men det blev ingenting av med det. När hon kom till hans kontor i morse, räckte en av hans medhjälpare fram en vit huvudduk som hon skulle ha på sig. Men nej! Hon vägrade. Och gick ut till bilen och for sin väg.
- 2015 mötte hon Egyptens sunni-ledare, "Grand Sheik of Al-Azhar", utan "slöja"...
- I Frankrike är "slöja" förbjudet för statligt anställda, och i skolorna.
http://www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-4245264/Frances-Le-Pen-refuses-headscarf-meet-Lebanons-mufti.html
/ SD

Anonym sa...

Gruppen My Stealthy Freedom i Iran skriver till Magdalena Andersson. "Du säger att 'headscarf' i Iran är som 'hatt' i Sverige. Skämtar du? ... Har du någonsin upplevt brutaliteten hos dem som försöker tvinga dig att täcka håret? För oss, miljoner av kvinnor i Iran, är det den dagliga realiteten ... Vi skulle varit glada om vi fått se dig förkunna feminism här på samma sätt som du gör det i Sverige."
https://www.facebook.com/StealthyFreedom/posts/1687672871246800
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.