06 februari 2017

Man kallar det Trump-effekten

"Alla handlingar med uppsåt att döda, eller allvarligt skada, civila eller icke-stridande när målet är att terrorisera en befolkning eller förmå en regering eller internationell organisation att handla, eller avstå från att handla, på ett visst sätt. Ungefär så lyder den definition av terrorism som den så kallade högnivåpanelen, som utrett hur FN kan reformeras, har kommit fram till."


Sedan valet i november, uppför sig anhängare av Democrat Party i USA mer och mer som terrorister. Terrorister syftar inte bara till att döda, skada eller utföra våldshandlingar, de skapar också kaos för att skrämma sina avsedda offer. (se ovan)

De vill gärna få oss att tro att Dems. strävar efter rättvisa och är fredsälskande människor, men någonstans längs vägen de tog en hård vänstersväng och nu uppvisar de många egenskaper som kännetecknar  terrorister.  Terroristen är lyckligast när han/hon har skapat konflikt, vilket ger makt över de dumma, så att de kan tvinga sin irrationella agenda på alla.

Vad vi ser nu kan kallas Trump-effekten.
Folket har talat men de Politiska Terroristerna är i attack-läge, för att överrösta det budskap som folket sände ut.

De lyckades stoppa den konservative Milo Yiannopoulos från att tala i Berkley, vilket är rätt ironiskt eftersom Berkley på 60-talet var det universitet som startade och kämpade för Yttrandefrihets-rörelsen.
Det får mig att tänka på Ray Bradbury bok från 1953 , Fahrenheit 451, som beskriver ett samhälle där man inte får läsa böcker och där böcker brändes. Titeln syftar på den temperatur vid vilken papper fattar eld.Boken beskrivs ofta som “overklig”. Men det är inte så långt ifrån vad som händer i dag, i Berkeley och på andra ställen där människor samlas för att undertrycka yttrandefriheten.

Dessa professionella terrorister avser att krossa allt som är gott och rätt.  De försöker att bygga imperier bland de svaga, outbildade och den underklass de falskeligen påstår att de representerar.
Vänstern är en trångsynt, fascistisk mobb som inte tillåter att oppositionen uttalar sig.
2 Kommentarer:

Berit sa...

Kvinnan hävdar att hon är professor

Anonym sa...

http://blogg.svenskakyrkan.se/backa/2014/08/29/en-obehaglig-brasa/
”Nyligen besökte jag Berlin. Där finns ett torg som heter Opernplatz där man den 10 maj 1933 brände massor av böcker i en ceremoni som handlade om att rena kulturen. Den totalitära staten ville bli av med förbjudna tankar. Naturligtvis var judarna skottavlor i talen som hölls, vilket hela världen kunde veta. Så brändes böcker av politiska motståndare, men också av Einstein, Lagerlöf, Joyce och av Herman Hesse. Heinrich Heine hade över 100 år tidigare skrivit ”Där man bränner böcker, bränner man till slut också människor.””

https://livet.se/ord/liknande/se_4090

Heinrich Heine: Där man bränner böcker, bränner man till slut också människor.””

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.