26 februari 2017

Mer än 300 forskare uppmanar Trump att dra sig ur FNs klimatkonvention


Här finns mer bevis på att FNs  klimatpanel är en glorifierad penningmaskin som inte är till för att förbättra miljön. Mer än 300 forskare uppmanar Trump att dra sig ur.

Washington Times rapporterar:

Mer än 300 forskare yrkar på att president Trump drar sig ur FNs klimatkonvention och varnar för att dess krav på att begränsa koldioxid hotar att förvärra fattigdomen utan att förbättra miljön.

I ett brev till presidenten uppmanar MIT professor emeritus Richard Lindzen  USA och andra nationer, att "ändra kurs vad gäller ett föråldrat internationellt avtal som riktar sig mot obetydliga växthusgaser," och starta med koldioxid.

"Sedan 2009 har USA och andra regeringar vidtagit åtgärder med avseende på det globala klimatet som inte är vetenskapligt motiverade och som redan har, och kommer att fortsätta att orsaka allvarlig social och ekonomisk skada - utan miljöfördelar", säger Mr Lindzen, en framträdande atmosfär-fysiker.

Undertecknarna av bifogade framställning inkluderar USA och internationella atmosfäriska forskare, meteorologer, fysiker, professorer och andra som ifrågasätter FN:s  klimatkonvention [UNFCCC], som bildades 1992 för att bekämpa "farliga" klimatförändringar.

Läs mera här.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Kan inte låta bli: George Carlin on Global Warming
https://www.google.se/search?q=george+carlin+on+global+warming&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=c6h9WM7XNonD7gSiro2YBQ
SU

Berit sa...

Han är underbar! Dog alldeles för tidigt

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.