14 februari 2017

Muslimer och ExtremVänstern har mycket gemensamt

En sak är att de hatar Alla Hjärtans Dag.

Inför varje "Valentine's Dag" reagerar den muslimska världen med våldsam ilska och gör allt som står i deras makt för att krossa den festlighet som har att göra med privat romans. Firandet av dagen är förbjudet i vissa islamistiska stater.
Saudierna, till exempel straffar hänsynslöst minsta antydan till att fira Alla Hjärtans Dag. För bara några dagar sedan utfärdade kungariket och dess religiösa "moralpoliser" officiellt en sträng varning att den som ertappas med att ens tänka på Alla hjärtans dag kommer att utsättas för de mest smärtsamma påföljder, allt enligt sharialagar.
Den saudiska religiösa polisen övervakar butiker som säljer rosor och andra gåvor. De har även gripit kvinnor som bär någonting rött denna dag. I år är det lite annorlunda: saudierna har meddelat att under hela veckan fram till 15 februari, är det olagligt för en handlare att sälja något som är rött, eller något som kan ha att göra med Alla Hjärtans Dag.

Handlare som säljer röda rosor, röda kläder av alla slag (speciellt klänningar), leksaker, hjärtformade produkter, godis, gratulationskort eller någon produkt insvept i rött, måste förstöra dem eller utsättas för saudisk rättvisa.

De iranska despoterna försöker se till att saudierna inte övertrumfar dem. Irans "moralpolis" befaller också alla butiker att ta bort hjärtan och blommor och bilder av par som omfamnar varandra denna dag. I Pakistan kallar man det en "skamlig dag".

Västvärldens vänster-feminister vill inte heller överträffas av sina allierade från jihadikulturen. De försöker också utrota Alla Hjärtans Dag. I alla program på amerikanska universiteten där man ägnar sig åt "genus-perspektiv", hittar man en demonisering av Valentine's Day," eftersom det är den dag som ger uttryck för hur kapitalistiska och homofobiska patriarker hjärntvättar och förtrycker kvinnor och tvingar in dem i sfärer av maktlöshet" ( Andrea Dworkin).

Feministiska ikoner som Jane Fonda, hjälper till att leda attacken mot Alla Hjärtans Dag i samhället i stort. Fonda har lett kampanjen för att omvandla denna speciella dag till "V-Day", (Våld mot Kvinnor Dagen) - som är en dag av hat och anklagelser mot män.

Så vad exakt är det som händer här? Hur kan man förklara detta hat mot Alla Hjärtans Dag av vänstergrupper och jihadister? Och hur och varför fungerar det som ett heligt band av solidaritet mellan den radikala vänstern och islam ?
Båda grupperna smädar och förkastar begreppet privat kärlek, vilket drar människor till varandra och gör dem starka tillsammans och därför avleder dem från att överlämna sig till en sekulär gudom, enligt Jamie Glazov, Front Magazine
------
Bill Ayers säger:
"Varje föreställning om att människor kan ha ansvar för en annan person, att de kan ha en trygghet utanför kollektivet måste förstöras."
-------
Privat kärlek anses stötande, eftersom det hotar det högsta av extrem-vänsterns värden, vilket är behovet av en totalitär ordning, som måste ges odelad uppmärksamhet, trohet och vördnad från alla medborgare. Kärlek är det dödligaste hotet mot tyrannernas planer att införa sharia och ett klasslöst utopia på jorden.


4 Kommentarer:

Anonym sa...

"tänka på alla hjärtans dag"?
Får detta folk tänka under någon dag?
Jungman Jansson

elina sa...

Sänder dig en imaginär ros!

Berit sa...

Tack Elina, det kommer en tillbaka

Anonym sa...

Bill Ayers säger:
"Varje föreställning om att människor kan ha ansvar för en annan person, att de kan ha en trygghet utanför kollektivet måste förstöras."
Borde inte Ayers dränkas i "rosor"?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.