28 februari 2017

Stockholms barbarer

Sultan Knish : 

Europa har många fina traditioner. Den senaste traditionen är den brinnande bilen.
Varför bränna bilar? Därför, som George Mallory sade en gång om berg,  “De är där”. 

    Det finns massor av bilar överallt och om du är medlem i en ständigt arbetslös folkstam, som vandrade norrut och lever på socialbidrag,  kan man lika gärna göra det för att fördriva tiden.
Att bränna hus kräver en hel del arbete och bostadsbränder sprids. Bilbränder är enklare.
I en välfärdsstat har alla hus men inte alla har bilar. Brinnande bilar är ett sätt att sabba för de som arbetar för sitt uppehälle.  Det är också ett sätt att driva bort medlemmarna av den glåmiga svenska folkstammen och göra anspråk på området för egen del. Och det är kul.

    Antingen har du planer på att köpa en bil eller bränna en bil. Med tanke på den muslimska arbetslösheten i Sverige, Frankrike och överallt annars,  är det säkert att säga att bil-brännare inte har framtida planer som innebär att spara till en bil eller ta ett lån för att köpa bil eller hitta arbete.
Bilar är saker som de stjäl, antingen på vanligt sätt eller genom att lura Socialen.  De kan få en bil genom att sälja droger, men de är engångs-bilar.  En dag måste de bränna dem ändå.

 Om du kommer från en förindustriell kultur hör saker hemma antingen i kategorin av det som du och din familj äger -  eller  inte äger.  Allt  i den senare kategorin kan stjälas eller vandaliseras,  eftersom de inte har något värde. Efter att kravallerna mattas av och bränderna slocknat,  kommer det att bli mer prat om att integrera dem, men vad ska de integreras i? 
En kultur som inte motsätter sig att deras bilar bränns?......

Läs också The Daily Mail: Trump was right

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Vi sitter på första parkett och kan intet göra. Folket är inte tillfrågat.
Vi har drabbats av ett odefinierbart syndrom som skall läggas till många fler förutom det i USA kända "stockholmssyndromet".

Anonym sa...

Daily Mail (UK) har mer från Rinkeby, Little Mogadishu. 1 mars. Katie Hopkins (42) skriver. Hon talade med Lucy (27). Hon fick inbrott förra veckan, mitt på dagen. Tjuvarna tog hennes laptop, och bilnycklarna. Och sedan bilen. Polisen svarade att de hade för mycket att göra för att kunna komma.
- Lucy vill inte ha sin bild publicerad. Inte direkt för immigranterna - utan för att feministerna då skulle ta itu med henne och kalla henne rasist. Männen skrämmer henne - men de svenska kvinnorna har tystat henne.
- Ute i Rinkeby var Katie den enda kvinnan. Hon frågade de unga männen varför de stod här. 'F*ck off, you white woman whore, go suck your mum,' svarade de. Och visade vad de brukade göra mot sin 'små vita flickvänner'. -- O.s.v.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4269576/KATIE-HOPKINS-reports-Scandi-lib-paradise-Sweden.html
/ SD

Anonym sa...

Den 5 februari dömdes festfixaren Bardiya Pajouhi (25, Göteborg) till nio års fängelse för grov våldtäkt, våldtäkt, sexuellt tvång och kränkande fotografering. Enligt tingsrätten tvingade han till sig sex med åtta olika kvinnor.
- Hans advokat vill ha ut de filmer (och bilder) han tog. Men nej. Rätten vill inte det. Och de berörda kvinnorna vill det absolut inte.
- (Bardiya är ett persiskt namn.)
https://gatestone.eu/demanding-footage/
http://www.expressen.se/gt/domde-festfixaren-vill-ta-del-av-filmade-overgrepp--nekas/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.