19 februari 2017

Tony Blair leder en Anti-Brexit kampanj


Typiskt för politiker som Blair/Clinton/Bush. Kämpa mot folkets vilja, le stort och falskt och prata om “Demokrati."
Tony Blair är nu super bank-politikern i Europa som sköter budgivningen för  JP Morgan och de stora bankerna, de kinesiska, och saudiska , etc.

(Hela artikeln From News.com.au här)
Blair uppmanade väljarna att till varje pris ställa upp mot regeringens strävan att lämna EU. Han säger att det kan skada framtida generationer.
   Han argumenterade att förra årets omröstning att lämna, var "baserad på ofullständiga kunskaper”, och att britterna  röstade utan kunskap om de verkliga villkoren för Brexit.
   “När dessa villkor klargörs, är det deras rätt att ändra sig", sade han. "Vårt uppdrag är att övertala dem att göra det."
   Blair hävdade att det var inte oundvikligt att lämna 28-nations blocket  och att de människor som argumenterade för Brexit drog fördel av en revoltstämning som delvis berodde på förändringar i den globala ekonomin.

Britterna var tydligen för dumma att förstå sitt eget bästa.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Blair hånar och skymfar det engelska folket. Vem glömmer paret Blairs besök hos Drottning Elisabeth på Balmoral för ett antal år sedan?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.