27 mars 2017

Även whisky har politiserats


Presidentvalet var inte så lyckat för Hillary, men detta borde trösta henne:

Republic Restoratives, ett destilleri,  ägt av två kvinnor tillbringade månader förra året med att blanda till en whisky värdig presidentinvigningen.  Sedan kom valet och Rodham Rye förlorade sin mening. Men nu, efter "en period av självbeskriven sorg," har  Rachel Gardner och Pia Carusone  beslutat att ändå gå vidare med whiskyn.  Deras berusande hyllning till Hillary Clinton ska reas i butikerna och man tror att de 4,652 flaskorna  kan gå åt ganska snabbt.  Företaget säger: “Man vet aldrig, det kan bli en comeback."

Det skulle vara i form av baksmälla i så fall.
Fem procent av intäkterna kommer att doneras till Emilys List, som stöder kvinnliga vänsterpolitiker.

5 Kommentarer:

Bo sa...

Detta är grav-whisky, istället för gravöl.

Anonym sa...

Berit,
det är möjligt att Hillary ligger sämre till än hon anat. Trey Gowdy begärde att få gräva upp och obducera Vince Fosters kropp. Han begravdes 1993 utan obduktion och man påstod att det rörde sig om självmord, vilket av många ifrågasatts med tanke på alla de döda som kringgärdar paret Clinton. Vince Fosters kropp obducerades för några dagar sedan på ett militärsjukhus i Norfolk av obduktionsexpertis och man fann två kulhål i skallen bakifrån, varför man har ändrat dödsorsaken från självmord till mord. Den doktor som signerade Vince Fosters dödsattest "självmord", dog i en trafikolycka några månader senare (så lämpligt!).
Trump lär ha varit ursinnig och gick till Comey och begärde att få se kroppen. Han avskedade den nuvarande chefen för FBIs rättsmedicinska enhet på stubben för att han inte tidigare tagit itu med detta arbete och lär också ha sagt till James Comey att om han inte snarast ställer Hillary Clinton inför rätta så kan han räkna med att själv få söka nytt jobb.
Men det blev problem. Den ambulans som skulle transportera tillbaka kroppen till gravplatsen hittades på en parkeringsplats brinnande och det ryktas om att kroppen är försvunnen, eller i alla fall är bevismaterialet borta. Blir man förvånad, eller?
https://www.youtube.com/watch?v=GYGPFs6JLuQ
https://www.youtube.com/watch?v=a2vEqS2kTAA
/SB

Berit sa...

SB, vi manupuleras av skurkar så farliga och mäktiga att för mig är det omöjligt att förstå. Inte ens de värsta maffia-filmerna når upp till detta.

Berit sa...

Tyvärr SB, verkar det inte vara sant.
https://www.truthorfiction.com/judge-orders-vince-foster-exhumed/

Anonym sa...

Problemet med s.k. fact-checkers är att man inte heller vet om dessa talar sanning. Det är bara att vänta och se. Om det inte blir någon uppföljning så var det inte sant, så resonerar jag.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.