11 mars 2017

Det är censur - inte “falska nyheter”

Den tyska polisen har förklarat att mannen, som svingade yxan vid Düsseldorfs järnvägsstation och allvarligt skadade 9 personer, inklusive en 83-årig man, inte utförde en terrorhandling.
Istället drar man slutsatsen att  mannen var psykiskt sjuk, vilket är ganska milt med tanke på att de flesta människor anser att ALLA yx-mördare är psykiskt sjuka ...

Det är naturligtvis en ren tillfällighet att mannen är muslim som flydde från kriget i Kosovo och bosatte sig i ett flyktingläger i Wuppertal, Tyskland tillsammans med tusentals islamiska flyktingar; att han var inblandad i nyårsaftons-incidenten där hundratals kvinnor hävdade att de våldtagits och utsatts för sexuella övergrepp och där staden har sin egen Sharia polis som rutinmässigt genomdriver salafist-lagar, vilket Tyskland uppenbarligen tycker är OK.

Samma Tyskland förklarade att tre palestinier i Wuppertal, som satt eld på en judisk synagoga,  fick villkorliga domar, eftersom domstolen fastställt att de bara utövade sin yttrandefrihet genom att protestera mot Israel. Enligt tysk lag var mordbranden inte antisemitisk utan anti-Israel, och det är tillåtet, även om man förstör egendom.

Tidningsrubriker säger: “Tyska politiker fördömer Sharia polisen".
Det kanske de gör, men samtidigt "tillåter” de det också.  Ingen åtalas eftersom man är rädd att det kommer att skapa upplopp och att muslimer över hela Tyskland kommer att våldsamt protestera för att försvara den som åtalades .

De flesta av rekryterna till ISIS är sunni-salafister. Antalet Salafister ökar i Wuppertal och Tyskland som helhet och man är oroad över extremister men  ändå censurerar Tyskland allt som kan anses anti-muslimskt medan man förespråkar det som är anti-Israel.
Återigen serverar Tyskland en tillrättalagd “nyhet” som världen okritiskt förväntas svälja. 

1 Kommentarer:

Knute sa...

Problemet är en 1400 år gammal software. Religiösa robotar på uppdrag från Allah. Det är inte roboten, men idén som är problemet. Det finns ingen viruskontroll i Europa.

https://www.document.no/2017/03/08/problemet-er-en-1400-ar-gammel-software/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.