06 mars 2017

Det är ingen tvekan om att Obama avlyssnade Trumps kampanj


President Trumps strider med Vänstern blir bara värre efter hans påstående att Obama-administrationen avlyssnat hans telefoner.
I två hela dagar har vi hört hur chockade och upprörda de är över att Trump kunde säga något sådant och media har överträffat sig själv i försök att försvara Obama. En enkel google-sökning visar att pressen är helt vild, även den svenska.

Mark Levin förklarar Obamas olagliga handlingar under sin radiosändning. Levin kommer med vägande argument för att Congress bör undersöka en “tyst kupp" som Obama-administrationen har ägnat sig åt mot den nystartade Trump-regeringen.En av Levins citat tål att upprepas. Efter att ha avslöjat exempel efter exempel på att Obama spionerat på Trump, sa Levin :  “Menar du att Barack Obama inte visste vad som pågick i sex av hans statliga verk?”

En del av ärendet som styrker påståendet om avlyssning, är det faktum att Obama-administrationen i juni lämnade in en begäran till FISA om att få avlyssna Trumps telefoner under kampanjen.  Begäran avslogs då,  men Obama återkom i oktober med en ny förfrågan där ordalydelsen var ändrad och då fick de tillåtelse .

FISA (uttalas Fajsa, om ni trodde något annat) är en agentur som enligt federal lag ger tillstånd om övervakningsmöjligheter mot utländska spioner i USA .

Men sanningen är att allt detta inte exakt är nya nyheter. The New York Times rapporterade i början av januari att det pågick diskussioner om avlyssning av Trumps kampanj och att några av dess arbetare registrerats av Obamas underrättelsetjänster. Även Times konstaterade att dessa inspelningar  kunde bara existera om Obamas regering övervakade Trump.

Flera andra platser tog också upp det -  en av dem var HeatStreet.com - som lade ut bevis för att tillstånd från FISA hade beviljats för Obama-administrationen för att börja bevakning av Trump och de som jobbade för honom.

Vi har  har vi inga bevis hittills för att Obama själv var medveten om allt detta. Men, som Mark Levin säger, "Kan vi verkligen tro att Obamas regering - som omfattar minst sex federala myndigheter - avlyssnade Trump utan att Obama visste något om det?
Om det är sant som Vänstern hävdar att han är “den smartaste man som någonsin blivit president", verkar det lite svårt att tro, eller hur?


4 Kommentarer:

Anonym sa...

"Zero" inte bara visste om denna avlyssning, han beordrade denna! Att bevisa detta är en annan sak... Men häng en 30 årig fängelsedom på några utvalda personer inom dessa organisationer så blir nog det annat ljud i källan...

Berit sa...

Någon kommer att offra sig och ta på sig skulden för att rädda Obama.

Anonym sa...

Inte om det ger 30 år på Sing-Sing, ingen kommer att offra 30 år av sitt liv för "Zero",,, He is going Down!

Anonym sa...

Trump gjorde rätt. Låt eller tvinga Obama bevisa att han är oskyldig. Det skall bli spännande!
Känns taktiken igen, den har socialisterna i Sverige praktiserat i många år, eller har man glömt denna typiskt svenska lagstiftning, GENERALKLAUSULEN mot skatteflykt. Vad ville man med den? Let the Democrats eat "shit"!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.