20 mars 2017

Det är synd om dem, de har svårt att kontrollera sig
Bland skälen till oro, enligt Coulter  är att det uppenbarligen är en "svår tid" för dessa invandrare att “lära sig att inte våldta kvinnor."

“Varför kan vi inte lära av Västeuropa ?
 För bara några veckor sedan rapporterade tyska underrättelsetjänsten att 1000 tyska invånare hade rest för att slåss på ISIS sida.  Hundratals av dem har kommit tillbaka till Tyskland. 
Vad gör Merkel ? Hon ger dem socialbidrag för om de inte tar del av välfärden,  skulle det kunna radikalisera dem. 
Varför tro vi inte på vad dessa invandrare säger? De kommer till ett land. De våldtar kvinnor. Det är mycket svårt för dem  att lära sig att inte våldta kvinnor, även om de är otrogna horor och har korta kjolar.
Vilka andra invandrargruppen kan inte avhålla sig från att våldta massor av kvinnor?
De marscherar omkring och säger att vi kommer att leva under sharialagarna.  De begår terroristhandlingar.  De gör det framför våra ögon.

Och det som Angela Merkel har gjort sprider sig över hela Europa, men enbart i Tyskland kombinerar den tyska militären disciplin med islamisk ideologi? Det är skrämmande att se vad vi står inför. Varför vill vi göra det i detta land? 

Och under tiden, fortsätter vi att bli distraherad med Ryssland, Ryssland, Ryssland.
Ryssland är förmodligen en av våra bättre allierade i kampen mot islam. De har haft att göra med dessa islamistiska terrorister i århundraden nu. Som vi kanske minns var det de som varnade Amerika för Tsarnaevfamiljen som sprängde bomber under Boston Marathonloppet. 
Men nej, våra regeringstjänstemän lyssnar inte. Låt oss bara oroa oss för Ryssland - hur länge sedan var det som  Reagan vann det kalla kriget?  Det är över."

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.