31 mars 2017

Det dummaste hittills i dag


Syftet med en hijab är att den ska fungera som en synlig symbol för kvinnlig underkastelse.
(Ordet ”Islam” betyder ”underkastelse”.)  Det är motsvarigheten till att bära ett koppel.

I islamiska samhällen kan kvinnor ta av sig huvudduken enbart när män tillåter det. Tanken är att endast den man som äger dig, kan se hur vacker du är när du inte har en trasa på huvudet.

Liksom allt annat inom Islam, är bruket av hijab ett tvång.  Att kalla det en symbol för motståndet och feminism är det mest befängda man kan tänka sig.

Pamela Geller säger:
Det finns muslimska flickor i västvärlden som inte vill bära hijab och de blir slagna, torterade och dödade. Rifqa Bary, Amina Said, Sarah Said, Jessica Mokdad, Noor Almaleki, Aqsa Parvez kunde berätta om det - Med undantag för Rifqa Bary, mördades dessa flickor för sin önskan att leva fritt.

Det här är vad som kan hända om man tar av sig en hijab i områden som kontrolleras av islamiska troende:

Om vi inte får kontroll över multikultismen/marxismen kommer Islam att vinna det 1400-åriga kriget. Sedan kommer alla kvinnor att bära hijab. Ingen kommer att tro att det har något att göra med motstånd, annat än att vara motsatsen till motstånd. Vad gäller feminism kommer det begreppet inte ens att existera.

1 Kommentarer:

Valfrudner sa...

"Liberals Now Have A NEW Symbol Of Resistance To Replace “Vagina Hats”- You’ll Need To See This To Believe It"... http://www.americasfreedomfighters.com/2017/03/29/liberals-new-symbol/

https://pics.me.me/1979-iranian-feminists-protest-over-hijab-a-symbol-of-oppression-14892987.png

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.