03 mars 2017

Det spekuleras redan

President Oprah?


När Donald Trump ursprungligen meddelade  att han skulle kandidera för presidentposten, sade han att hans perfekta val för vicepresidentkandidat var Oprah Winfrey, men nu kanske han måste kämpa mot henne i valet 2020.
En ny episod av David Rubenstein Show, som innehöll en intervju med Oprah Winfrey, har  skapat spekulationer om att hon kan bli en kandidat i nästa val.
Denna speciella episod spelades in  den 12 december, men den sändes på Bloomberg TV förra tisdagen. Man kan se den del av intervjun där Oprah tillfrågas om president-ambitioner.
 Låter det som om hon menar allvar?Tidigare, innan det senaste presidentvalet, sade Oprah att hon aldrig ens övervägt möjligheten att ställa upp,  men Donald Trumps seger i november fick henne att inse att hon kanske också kunde göra det.
Varför inte. Democrats skulle slå många flugor i samma smäll i så fall….

Twitter-folket är överförtjusta vid tanken på att vi skulle kunna få  "President Oprah"  2020, och Matt Drudge är också mycket entusiastisk över en Trump vs. Oprah tävling…

5 Kommentarer:

Argus sa...

Jag HATAR dessa amerikanska pratprogram med dess hysteriska juvenala* publik. Publiken uppför sig som curlade föräldrar som applåderar vilt vid varje trivialt upptåg.

OnT: Trump är en "doer" och Oprah är en "talker". Vill amerikanerna verkligen ha en tredje period med Obama?

* Analt juvenil

Berit sa...

En stor grupp bryr sig bara om att hon är en svart kvinna

robban sa...

hon har troligtvis mer lik i gaderoben än hillary så go for it

Anonym sa...

Har hon inte gått med fotboja?

elina sa...

Och hon kommer väl att dela ut något, en goodiebag kanske, för varje person som röstar. Vilket jubel!
En skomakare bör stanna vid sin läst, sa man förr i tiden. Oprah bör stanna där hon är bäst.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.