02 mars 2017

En lättnadens suck


Så, vad är den verkliga orsaken till att Oroville-dammen inte underhölls ? Varför ignorerade man varningar från inspektörer och civilingenjörer ?

  Vad pressen utelämnade i sin täckning i den “näst intill katastrofen” i Central Valley, är att
klimatförändrings-fanatikerna hade övertygat de lättpåverkade Kaliforniaborna att det aldrig skulle regna igen. 

Om man Google "California", “drought,” and “will last” or “may last,” hittar man oändligt många länkar till vänster-orienterade "vetenskapliga" ormtjusare som hävdade, ända fram till för några månader sedan, att torkan kan pågå i hundratals år, eller tusentals år, eller "för evigt."

Nu är det mars 2017 och torkan är helt över i norra Kalifornien och nästan i söder också.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Samma lögner här i sydöstra Sverige fast med den skillnaden att man hotade med mycket mer regn än tidigare! När inte denna "förutsägelse" slog in, det råder närmast vattenbrist här med väldigt lågt vattenstånd i sjöar och floder. Jodå, man ändrade kvickt i "förutsägelsen" när man insåg att det bara blivit torrare och ljög ogenerat att det stämde med de tidigare "profetiorna". Sådant ljugande inger ju inte något större förtroende för klimatdårarnas framfart...

Benny

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.