13 mars 2017

Geert Wilders budskap till Turkiet

Ingen har någonsin påstått att Wilders är finkänslig.

 Efter år av ständigt tilltagande muslimskt våld i Holland och mot bakgrund av politiskt våld i Rotterdam för ett par dagar sedan, är Geert Wilders meddelande till Turkiets premiärminister Recep Erdogan rakt på sak:Turkarna och islamisterna lovar ännu mer våld och håller politiska möten, där de visar hur de skär och knivhugger apelsiner.  De som sett de olympiska spelen kommer ihåg att orange och apelsinen representerar Holland.
Den nationella valet i Holland är planerat till 15 mars.

En anti-islamistisk, anti-EU-våg sprider sig över hela Europa, allt eftersom kontinenten brinner ned på grund av den misslyckade, mångkulturella invandringspolitiken.

Nervösa ledare i Europa är spända på resultatet av valet i Holland och är oroliga över hur det kommer att påverka valen i Frankrike och Tyskland.


3 Kommentarer:

Anonym sa...

Gatestone har en text om "Europe's Turkish Awakening" (14/3). Turkiet är en kandidat för fullt EU-medlemskap.
- Man vet ju att kunskapen finns i väst. Borgmästaren i Ankara, Melih Gokcek, stor i Erdogans parti AKP, slog fast att "Utländska makter utför jordbävnings-tester nära Istanbul för att förstöra Turkiets ekonomi". "USA (och Israel) låg bakom detta"!
- Tre jordbävningar skedde där på två dagar - och man fick 'mindre skador på några hus'. (Hürriyet 7 feb)
- President Erdogan konstaterade att Tyskland ägnade sig åt "fascistiska handlingar" när man ville stoppa AKP-möten.
- Och holländarna - de var "nazistiska kvarlevor, fascister"! De stoppade ju utrikesminister Cavusoglu från att hålla politiska möten där! "Det här ska dom få betala ett högt pris för", sade Erdogan. O.s.v, o.s.v.
- "Turkiet ser alltmer ut som Saddam Hussein's Irak", slutar Gatestone-skribenten, Burak Bekdil (29 år på Hürriyet; avskedad i januari).
https://www.gatestoneinstitute.org/10045/europe-turkish-awakening
/ SD

Berit sa...

PJ Media kallar Holland “kanariefågeln i Europas kolgruva”
https://pjmedia.com/michaelwalsh/2017/03/12/holland-the-canary-in-the-european-coal-mine/

Anonym sa...

I morgon 15/3 röstar ju holländarna. Geert Wilders ger råd: "Om ni vill sälja ut vårt land, och se till att våra pengar går till asylsökare, Bryssel och Afrika - i stället för vår eget folk - rösta då på VVD (Partiet för Frihet)", som ju leds av nuvarande regeringschefen Mark Rutte.
- Och till turkarna (som stöder Erdogan) sade han: "Ni är inte européer och kommer inte att bli det. En islamisk stat som Turkiet hör inte till Europa. De värden vi står för - frihet, demokrati, mänskliga rättigheter - går inte att förena med islam."
- (Turkiet säger nu att holländske ambassadören inte kan återvända till Turkiet...)
- Vi får se hur det går i valet i morgon onsdag!
http://www.breitbart.com/london/2017/03/14/wilders-put-dutch-first-not-brussels-africa-and-asylum-seekers/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.