27 mars 2017

Gore gormar igen


Detta är vad Al Gore och hans kolleger,  klimat kultisarna,  kallar "avgjord vetenskap".

Gore talade vid ett evenemang för att göra reklam för sin senaste globala  propaganda “dokumentär” - An Inconvenient Sequel: Truth To Power - och sade att Brexit-valet i Storbritannien förra sommaren var ett resultat av "politisk instabilitet”, orsakat av klimat”stress" som som i sin tur skapade kaos i Mellanöstern.

    Det hela började i Syrien, förklarade Gore, vilket inte ens ifrågasattes av den fjäskande intervjuaren från filmtidningen Empire.

    Han fortsatte att beskriva sin överdådigt komplicerade konspirationsteori, som involverar  klimatförändringar, Syrien och Wikileaks:

        "En av de undersökningslinjer som forskare har följt har lett dem till slutsatsen att betydande delar av Mellanöstern och Nordafrika riskerar att bli obeboeliga.

        "Och bara som ett smakprov,  sammankoppla det med några av de händelser som britterna och EU går igenom - tänk en stund på vad som hände i Syrien."

        "Innan helvetets portar öppnades i Syrien, var det som hände en klimatrelaterad extrem torka."

        "Från 2006 till 2010, ödelades 60 procent av gårdarna i Syrien  ... och 80 procent av djuren dog.  Torkan i östra Medelhavsområdet är den värsta som någonsin dokumenterats - protokollen går bara tillbaka 900 år, men det är historiskt."

        "Och 1,5 miljoner klimatflyktingar drevs in i städerna i Syrien, där de kolliderade med flyktingar från kriget i Irak."

        "Wikileaks avslöjade interna samtal i den syriska regeringen, där de sade till varandra" vi kan inte hantera detta, det kommer att bli en social explosion". Det finns andra orsaker till det syriska inbördeskriget, men detta var det viktigaste. "

    Gore fortsatte med att förklara att detta ledde till en "otrolig ström av flyktingar till Europa, vilket skapar politisk instabilitet vilket i viss mån bidrog till att några i Storbritannien sade ”whoa, vi är inte säkra på att vi vill vara en del av detta längre".

Läs mera här


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.