27 mars 2017

Integrering av vem ?


“Integration” har blivit en av de vanligaste omskrivningarna i dagligt tal och press.  Nästan alla tar för givet att Västländerna ska absorbera en aldrig sinande våg av ambulerande utlänningar.
Med tanke på uppdragets svårigheter borde vi åtminstone få förklaringar och råd om hur det ska genomföras och källan till varför man tar det för givet.  Vi måste uppenbarligen integrera fientliga utlänningar i vårt samhälle.  Varför?

Praktiskt taget allt man läser och hör, börjar med att integration är en självklar sak.  Sedan lämnar man “hur det ska genomföras” till var och en att själv fundera ut.

Det verkar som svenskar, mer än alla andra,  är desperata för smickrande lovord och det har lett till imponerande, ambitiösa ansträngningar av människoimport.
Integrationen fortsätter i snabb takt, och den stora frågan är "Vem är det som integrerar vem?"  Och det är egentligen inte mycket en fråga heller, för att vara ärlig.

Det är tanken jag får när jag läser denna rubrik:

Ingen vill bygga ny polisstation i Rinkeby

Oavsiktligt är det en artikel om svårigheterna med integration. Oavsiktlig, eftersom det är ett exempel på undermedvetet svensk motstånd till att vara den som är mottagare i denna integreringsprocess.
Man förstår instinktivt nu vem det är som blir integrerad - och det är inte migranterna - så man bygger fästningar i ett försök att hålla ställningarna i territorium som man redan förlorat.

“Skottsäkra fönster, väggar förstärkta med plåt och omgärdat av stängsel. Så ska två av de fyra huskropparna utmed Rinkeby allé byggas om till en säker arbetsplats för polisen.”

Jag undrar hur många år det tar innan den formidabla byggnaden kommer att bli en marknadsplats för vapenförsäljning och khat?

Det är ett av resultaten av att integreras:  De använder vad vi tillhandahåller.  Och eftersom Sveriges  kulturberikare inte har intresse av värdlandets kultur, kan vi vara säkra på att denna anläggning snart kommer att spegla somaliska känslor och vanor.
Men det gör inte den nuvarande situationen särskilt trygg.

"Det finns en oro bland personalen över att arbeta i ett polishus i Rinkeby. Vi förstår den oron, särskilt handlar den om hur man på ett säkert sätt kan ta sig till och från sin arbetsplats i Rinkeby."

Eftersom det är Sverige, kommer ett oproportionerligt stort antal poliser också att vara kvinnor. Det ger upphov till ännu flera problem.
Poliser är oroliga för att deras privata bilar kommer att vandaliseras så de vägrar att köra, och  kollektivtrafik anses alltför farlig, särskilt för kvinnliga poliser.

Det är ingen större skillnad mellan detta och amerikanska militärbaser och patruller i Bagdad. De är båda exempel på hur västerländsk militär, med hjälp av gevärspipa, försöker tvinga sin civilisation på en främmande befolkning.
 Att Sverige faktiskt importerade sitt Bagdad förändrar inte situationen.

Så blonda svenskor kommer att offras i det somaliska gapet och förrädiska politiker kommer att ha ett land att styra över - men kanske inte särskilt länge till.
Människans natur brukar vinna så småningom ….men om integration är vad man säger att man vill ha, är det dags att förbereda sig för det kommer att bli skoningslöst.

8 Kommentarer:

Berit sa...

Så här är det i Dearborn, Michigan

https://www.youtube.com/watch?v=w5oLoW9jZJc#action=share

Anonym sa...

Enligt Mona Muslim är det Svenskarna som skall integreras i det nya Sverige för det gamla Sverige kommer inte tillbaka. Jag kommer ALDRIG att släppa in några invällare på livet.

Anonym sa...

Första rapporteringen var ju att inget bygg-företag ville ha jobbet - Rinkeby är alldeles för farligt.
- Skulle det ha ändrats?
http://everykindapeople.blogspot.se/2017/03/sjalvklart.html
/ SD

Anonym sa...

Integration - vad betyder det i det här sammanhanget? Det betyder inte assimilering. Det tror kanske någon? Vad förväntar sig de som bestämmer - av oss som bor här, och av dem som kommer hit? Det är oklart tycker jag. De behöver precisera det, de som bestämmer. Men de vågar kanske inte?
Mats Malmö

Berit sa...

Alla agerar som om det här är det "nya normala" och att vi bara ska acceptera det som pågar till förmån för mångfald, eller något sådant. Folk glömmer att det inte behöver vara det nya normala
————————
Jonas Anderson har en bra artikel (på engelska) där han kommenterar en svensk TV-annons som beskriver integration:
“Själva definitionen av “svensk” förändras, säger man i annonsen. De gamla svenskarna måste anpassa sig till det nya landet och seder bland de ”nya svenskarna”. "Att vara svenskt måste vara mer än hudfärg och födelseort, det måste vara du, jag och alla tillsammans. Det är inte bara nya svenskar som behöver integrera. Alla måste integrera även etablerade svenskar. "

https://www.thenewamerican.com/world-news/europe/item/24472-swedes-and-germans-told-to-integrate-into-their-new-country

elina sa...

Jag tänker inte integrera mig, jag tycker de muslimska värdena är inget för mig. Som klädsel, kvinnans underläge...
Jag tror inte de som ropar efter integration vet vad de innebär.
Folk inser inte vad integration skall innefatta: att de själva skall avstå från något eget och införliva nya seder. Och det innebär inte bara en ny maträtt.

Berit sa...

Elina, vi kommer nog inte att ha ett val

Anonym sa...

Opposition om vad som föregår trycks ner. Ja, i TV och Radio utgår man att det här är det "nya normala". Inte bara i SVT/SR utan även i t ex TV4 - och förstås i tidningarna. Och inte bara i denna fråga, invandring och integration, utan t ex betr "klimatet". Och mycket mer.
Just betr integration, så var ju Mona Sahlin mycket tydlig för rätt så länge sedan, som skrevs i kommentarerna här av en anonym den 27 mars.
Men de flesta har inte förstått detta ännu, eller skjuter det ifrån sig.
Tack för artikeln i Thenewamerican! Kommentarerna också intressanta.
Mats - Malmö

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.