23 mars 2017

Jag är President, inte du


De saker Trump tweetar är oftast på ett rudimentär språk - så att alla kan förstå vad han menar. 
Hans påståenden om ”avlyssning" kanske inte har varit "avlyssning" i sin renaste form, men det var utan tvekan en viss nivå av information som samlats in genom övervakning.

Media gillar att ta hans ord bokstavligen, i ett försök att bevisa att han har fel. Trumps svar till en sådan journalist ... "Jag kan inte vara så dålig, eftersom jag är president och du är det inte."

Washington Times rapporterar - President Trump gav inte vika en tum från sitt påståenden om avlyssning och valfusk, i en intervju som publicerades på torsdagen.

I en intervjun med Time magazine, försvarade Mr Trump sina tweets om president Obamas avlyssning av hans kampanjhögkvarter och sade att uppgifter som framkom i onsdags genom House Intelligence kommitténs ordförande Devin Nunes of California,  gav honom rätt.

"Jag är en väldigt instinktiv person, och min instinkt visar sig vara rätt.”  Mr Trump tillade att han inte menade avlyssning i bokstavlig mening, men övervakning i allmänhet. "När jag sa avlyssning var det var inom citationstecken."

Mr Nunes sade av det framgår av övervakningsrapporter som cirkulerade inom Obama-administrationen att de bekräftar Mr Trump påståenden att hans kampanj "avlyssnades”

Mer här.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Main Stream Media missförstår avsiktligt. Förr när man skulle avlyssna någon var man tvungen att i hemlighet installera avlyssningsappartur i rummet (=wiretapping). Idag behövs inte detta eftersom alla elektronisk trafik automatiskt registrerats av NSA.
Det hade naturligtvis inte handlat om "avlyssning" om det stannat vid detta och alla telefonsamtal, e-mails hamnat i en gemensam slaskkorg. Men i Trumps fall har man riktat in sig på alla hans samtal och gjort pappersutskrifter av dessa, som man spritt till 16 andra agencies utan att finna någonting annat än Michaels Flynns samtal med en rysk diplomat. Dessa är "avlyssning" (=wiretapping i modern tappning). Trump kommer att få rätt och kommer att kämpa ner dem i fråga efter fråga.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.