08 mars 2017

Kvinnodagen


Det finns faktiskt inte mycket man kan göra för att visa hur löjliga dagens feminister är, eftersom de gör det så bra på egen hand.
Efter kvinnomarschen i Washington, annonserade de smaklösa lipsillarna i sina pussy-hattar, att de planerade en strejk, “en dag utan en kvinna”,  den 8 mars.

Reglerna för dagen om man verkligen vill visa sig i den bittra gruppen:
* Ta en dag ledigt från betalt eller icke betalt jobb.
* Undvik att handla denna dag (undantaget små företag som drivs av kvinnor eller minoriteter)
* Bär röda kläder i solidaritet med En Dag Utan En Kvinna

Som ni ser sjuder kommunisterna av hat.
Ursprungligen kallades det  "Internationella dagen för arbetande kvinnor" och det startades för mer än ett sekel sedan av Socialist Party of America.

Dagens generande kampanj består av privilegierade gnällspikar,  som uppmuntrar kvinnor att lämna sina jobb och vägrar att bidra till den lokala ekonomin, eftersom ... varför?
Det enda jag kan gissa är att de besväras av att Gud skapade dem till kvinnor.

Det är sorglustigt, att denna strejk handlar om att lyfta fram orättvisor och osäkra anställningsförhållanden genom att försöka osäkra ekonomin och arbetsmiljön för dessa kvinnor.
Det låter verkligen inte som jämlikhet för mig.  Otroligt nog kommer dessa kvinnor fortfarande att ha ett jobb nästa dag, även om jobbet borde ges till någon mer förtjänt efter mars 8.
Den lokala ekonomin kommer också att klara sig bra eftersom de flesta kvinnor har viktigare saker att göra än att tramsa med i detta löjliga spektakel.

Vissa kan hävda att det är antifeministiskt att inte se behovet av en internationell kvinnodag, men jag ser det tvärtom. 
Jag ser inte behovet av en symbolisk dag för att framhäva hur underbara vi är. Vi utgör mer än hälften av befolkningen i världen, så varför ska vi försöka framstå som en speciell intressegrupp?

Det är faktiskt nedlåtande att antyda att en kvinna har uppnått något anmärkningsvärt pga. hon är kvinna, eller att hon åstadkommit det, trots att hon är kvinna. Vad sägs om att vi inser att kvinnor åstadkom, vad det nu var, därför att de är hårt arbetande eller begåvade, oavsett vilka kromosomer de föddes med?
Och jag vill inte heller bli klappad på huvudet och tackad för min existens.

Om den åttonde mars är kvinnornas dag, hur är det med årets andra dagar? Vilket kön hör de samman med?
Vad sägs om att varje dag är för alla och vi belönar personer baserat på meriter, snarare än genom någon sorts symbolik?
 Kvinnor behöver inte särskild ställning vare sig i USA eller Sverige, men det tycker inte Fotografiska Museet i Stockholm, som anser att kvinnor inte är kapabla att betala för sig och därför måste subventioneras.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.