09 mars 2017

"Löneklyftan"

Christina Hoff Sommers förklarar den falska löneskillnaden mellan könen:Examen i värdelösa kvinno- och genusstudier har ökat med 300% sedan 1990. Ytterligt få män studerar dessa ämnen. 

Så länge det finns en liten gnutta frihet, rättvisa och förstånd kommer det alltid att finnas en löneklyfta mellan de som gör vad som krävs för att vara ekonomiskt värdefulla och de som inte gör det.

2 Kommentarer:

Berit sa...

Det är kanske inte så chockerande att få veta att pengarna bakom den senaste tidens ström av "kvinno-protester” har finansierats av mannen som finansierar varje “progressiv” sak han kan hitta, men det kan kanske chocka att få veta hur mycket pengar det rör sig om.

Media Research Center har gått igenom den finansiella informationen och de fann att globalist miljardären George Soros har investerat en kvarts miljard dollar i 100 av de grupper som deltog i "Kvinnors protestmarscher nyligen .

http://www.mrc.org/special-reports/marching-soros-tune-100-womens-march-partners-funded-left-wing-billionaire-0

Anonym sa...

Två mycket bra inlägg i ämnet:

Myter om jämställdhet:

http://www.uvell.se/2016/02/11/myter-om-j%C3%A4mst%C3%A4lldhet-30601073


Jordan Peterson - why few women are in positions of power

https://www.youtube.com/watch?v=Awot-d8U9CcSkicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.