15 mars 2017

Mycket väsen för lite ull, sa käringen som klippte grisen.


MSNBC: s Rachel Maddow trodde att hon hade ett stort scoop på tisdagskvällen, när hon påstod att han hade två sidor av Donald Trumps självdeklaration från 2005, men vad hon faktiskt avslöjade var att flera Dem.politiker betalar en lägre procentsats än Trump.

Klockan 19:36 tisdag, twittrade Rachel Maddow att hon hade enastående nyheter: "Vi har Trumps deklaration,  som kommer att visas i kväll 21:00 ET.  Det satte fart på hela internet.

Rachel Maddow hjälpte i stället Donald Trump genom att avslöja att trots Hillary Clinton och andra Dems. upprepade påståenden att han inte betalar skatt, är det helt klart att han gör det.
I  själva verket betalade han $ 38 miljoner av sin $ 150 miljoner-inkomst under 2005 - en skattesats på 25%, jämfört med Bernie Sanders 13,5% av hans inkomst på över $ 200k under 2014.

Som jämförelse, var Joe Bidens effektiva skattesats  23,3% för 2015 . Obamas procentsats under 2015 var också lägre  än Trumps -  18,7%.
Warren Buffet 18.7% , Mitt Romney 14.1%

Ledarna för denna Vänsterpropaganda ger sig den på att till varje pris förstöra för Trump.
Att dra fram en deklaration från 2005 visar att de är beredda att göra vad som helst - fabricera konspirationer  - inklusive att samarbeta med människor som uppenbarligen brutit mot lagen som journatisten David Cay Johnson som försåg Maddow med information.

Vad Rachel Maddow gjorde, var ett patetiskt,  konspiratoriskt försök att smutskasta Presidenten

2 Kommentarer:

Argus sa...

Detta visar bara hur barockt Sverige blivit. På den tiden landet i huvudsak bestod av svenskar låg den genomsnittliga skattesatsen i samma område som Trump betalat. Vi var världsledande eller snudd på när det gällde vård, skola och omsorg. Sedan kom Palme. Nu är skattesatsen tre gånger så hög och bidrar till vår egen undergång då vi själva betalar för invasionen som kommer att förgöra landet och svenskarna.

Anonym sa...

Har man inte räknat med förlustavdragen i inkomsten om 150 miljoner?
Ta bort avdraget och skatteprocenten blir över 70.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.