01 mars 2017

President Trump: “Believe In Yourself, Believe In America”

Trump levererade sitt  bästa tal hittills !


Herr talman, herr vice president, ledamöter av kongressen, The First Lady och amerikanska medborgare : Ikväll, när vi markerar slutet på vårt firande av Black History Month, påminns vi om vår nations väg mot medborgeliga rättigheter och det arbete som återstår.

Nya hot som riktar sig mot Jewish Community Center och vandalism av judiska begravningsplatser , liksom förra veckans skjutande i Kansas City, påminner oss om att fast vi är en splittrad nation när det gäller politik,  är vi är ett land som står enat i att fördöma hat och ondska i alla dess former.

Varje amerikansk generation lämnar över facklan av sanning, frihet och rättvisa - i en obruten kedja ända till idag. Facklan är nu i våra händer, och vi kommer att använda den för att lysa upp världen.

Jag är här i kväll för att leverera ett budskap om enighet och styrka, och det är ett budskap som kommer från djupet av mitt hjärta.

Video här
Hela talet i skrift här.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

NRO skriver om en Youtube-intervju med Anders Fogh Rasmussen. Född 1953, statsminister i Danmark 2001-2009, generalsekreterare för NATO 2009-2014.
- Intervjun, av Peter Robinson, Hoover Institution, spelades in 20 okt 2016. Trump var inte vald ännu! Tid: 32:31.
- George W Bush anföll Irak 2003, och segrade. 27 feb 2009 slog Obama fast att USA skulle lämna Irak senast augusti 2010. Och sedan dess har vi haft kriserna "därnere"...
- Men man talar inte bara om MidEast, utan t.ex. om Putin och hans planer att återuppbygga Ryssland (ex-Sovjet).
- Jag har sett/lyssnat en gång. Det behövs nog fler, för att man ska kunna hänga med i allt som sägs.
- Rasmussen: "If you want to get things done, ask the Americans. America is destined to lead."
https://youtu.be/IIZTtaDHhfk
http://www.nationalreview.com/corner/445317/uncommon-knowledge-peter-robinson-anders-fogh-rasmussen
/ SD

Anonym sa...

Skulle socialisterna Löfven/BATRA någonsin komma på iden att skydda den svenska befolkningen mot övergrepp ifrån myndigheter, brottslingar eller dem som inte skall vara i Sverige? KNAPPAST!!! Trump avser det i alla fall.
Trump hade ett lättbegripligt budskap och det rörde många nerver.

Berit sa...

Såg på Twitter att Trump refererade till sig själv 35 gånger och till We Americans 136 gånger. Obama skulle ha talat om sig själv 300 gånger och vi amerikaner noll gånger.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.