15 mars 2017

Senaste modeordet

Nu när ”rasist" blivit det skällsord som Vänstern använder mot alla som inte delar deras mening, rycker normala människor bara på axlarna och ordet har tappat sin slagkraft. Vänstern måste därför dra till med något annat för att få uppmärksamhet igen.

Det senaste ordet nu är  “vit supremacist” -  (en person som tror på vit överhöghet)  - vilket hänvisar till i stort sätt alla vita.   Att människor som kallas detta är i själva verket inte vita rasister men det saknar betydelse.
Jag undrar vad de ska kalla folk när vi har alla blivit “vita supremacister” och även denna term förlorar sin udd.

Detta nya skällsord tjänar två syften:

1) Det kan ruinera karriären för människor som utsätts och om det är något som Vänstern älskar så är det att förstöra människors liv.  Om deras offer försöker be om ursäkt,  krossar man dem med ännu mer kraft.

(2) Det är också perfekt för deras naturliga “tycka-synd om sig själv” tendenser, för om "vit överhöghet " existerar överallt,  anser de sig ha rätt att skrika och skräna, tysta och skrämma människor och slå ner dem. De tror sig vara  civilisationens räddare!

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Man skall ta ord som nazist, fascist, homofob, islamofob, främlingsfientlig mfl med en axelryckning. PK råttorna får klistra precis vilka ord de vill på mig jag bryr mig INTE.

Berit sa...

Det är det som är så bra, vad ska de hitta på när ingen bryr sig.

Anonym sa...

Nu har ett turkiskt parti fått 3 mandat i Nederländerna. De har som politik att införa mer av islam och registrera rasister, som inte får arbeta i offentligheten. Det pågår ingen islamisering av väst påstås det. Nehej okej då vet vi det!/V

Anonym sa...

Modeordet är rasistfascistnazistafroslamofob! Lägg det på minnet!

Ann-Marie

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.