13 mars 2017

Självklart

13 Kommentarer:

Anonym sa...

Rinkeby (N Stockholm) skulle fått en ny polis-station byggd. Men inga bygg-företag var intresserade av att lägga anbud. "Det är för farligt att bygga en polis-station där", sade flera poliser (som ville vara anonyma) till SVT. - "Den måste bevakas dygnet om".
- Tanken var annars att bygga en ny station för 240 poliser. Den tidigare stängdes 2014.
- Lokale imamen Hagi Mohammed Farah var ledsen. "Det är mycket svårt här nu, i fråga om laglydnad. Polisen behövs för att folk ska känna sig säkra."
- I december höll man ett två-dagars protestmöte mot våldet. De sista två åren har 22 mord skett i Rinkeby. 90% av invånarna är antingen födda utomlands, eller har två utländska föräldrar.
http://www.breitbart.com/london/2017/03/13/sweden-police-station-suburb-dangerous/
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/inga-anbud-pa-ny-polisstation-i-rinkeby
/ SD

Anonym sa...

I saudiska regionen Qassim (mitt på halvön) ordnade man en "Quassim Girls Council" för att visa hur progressiva man blivit. Men så'nt där är knepigt. Nu var det 13 herrar i fotsid dräkt som visade hur bra kvinnorna har det i Saudi.
- Kvinnorna satt i ett annat rum, och hade kontakt genom en video-länk. Sägs det.
- Saudierna har fått det knepigt på sistone, när oljepriserna gått ner så mycket. Det hade man tänkt lösa genom att få kvinnorna att arbeta. Det blir förstås lite svårare där nere, för kvinnor bör nog arbeta hemifrån. 'Telework' ska ge 'decent and proper employment'.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4312580/Officials-mocked-launching-girl-free-girls-council.html
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-39264349
/ SD

Anonym sa...

Breitbart berättar om Alice Bah Kunke [kultur- och demokrati-minister] som vill att ISIS-kämpar som återvänder till Sverige ska hälsas välkomna och få hjälp att integreras i samhället. Hur många kan det vara? 10-30, trodde Bah Kunke. Jaha...
- I Lund, t.ex. är man mer generös än så. De återvändande får sina skulder betalade, får kör-lektioner, och fri bostad...
http://www.breitbart.com/london/2017/03/14/swedish-minister-country-needs-integrate-returning-islamic-state-fighters/

Breitbart igen: "Endast 14% av vardagliga brott klaras upp", säger våran polis.
- Första halvåret 2016 var 86% av brotten polisen fick hand om "vardagliga brott": stöld, tjuverier, hot och vandalism. Totalt 655.580 brott. Men hälften av dem undersöktes inte närmare, och mindre än en sjundedel klarades upp.
- Läs mer på Breitbart!
http://www.breitbart.com/london/2017/03/14/14-per-cent-everyday-crimes-solved-sweden/
/ SD

Anonym sa...

Donald Trump betalade $38 million (380 milj kr) i skatt 2015. På en inkomst av $150 million.

I president-debatten 26 september 2016 sade Hillary Clinton att ett skäl till att Trump inte offentliggjort sina skatte-betalningar nog var att "han inte betalat något i federala skatter".
- Varför, frågade Hillary. Jo, han är kanske inte så rik som han säger. Eller inte så 'charitable'. Och vi vet att han är skyldig ca $650 miljoner till Wall Street och utländska banker. Eller han vill inte låta det amerikanska folket veta att han inte betalar några federala skatter.
- Svårt, sån't där!

http://www.breitbart.com/big-journalism/2017/03/14/epic-fail-rachel-maddow-mocked-after-dragging-out-trump-tax-scoop/
http://www.breitbart.com/video/2017/03/14/flashback-clinton-says-trump-might-be-avoiding-releasing-taxes-to-hide-that-hes-paid-nothing-in-federal-taxes/
/ SD

Berit sa...

/SD skriver:
Donald Trump betalade $38 million (380 milj kr) i skatt 2015. På en inkomst av $150 millioner.

Det är nästan 25% vilket är ca. 10% mer än vad “vanligt folk” betalar.

Dessa 38 miljoner är federal skatt och sedan tillkommer statlig skatt, fastighetsskatt, mervärdesskatt, reavinstskatt….och förmodligen mycket mer

Anonym sa...

National Review har bilder från den vinterstorm kring New York som just har drabbat området. 27 foton, om jag räknar rätt. (Tryck längst ner, nr 2 från vänster, för att få upp nästa bild.)
http://www.nationalreview.com/slideshows/winter-storm-stella
/ SD

Anonym sa...

President Trump har utfärdat en andra order att inresa till USA från vissa muslimska länder inte ska vara tillåten: Iran, Libyen, Syrien, Somalia, Sudan och Jemen, 90 dagar. Plus ett generellt förbud för "flyktingar" under 120 dagar.
- Två domare - en i Hawaii, en i Maryland - säger nu att detta förbud inte ska vara tillåtet.
- Advokaten John H. Hinderaker (f 1950), Powerline Blog, säger mot detta att Trump's order ligger klart inom presidentens "konstitutionella handlingsfrihet".
- Det finns över 10 miljoner illegala invandrare i USA. Trump har varit tydlig med att han vill få en ändring här. Och han börjar alltså med dem som kommer från "S-mre Orienten". Det är inte en "mänsklig rättighet" att få komma till USA.
http://www.powerlineblog.com/archives/2017/03/a-liberal-coup-is-in-progress.php
https://en.wikipedia.org/wiki/Illegal_immigrant_population_of_the_United_States
/ SD

Anonym sa...

Ami Horowitz gjorde ju film från Husby i Stockholm.
- Nu har han varit i Caracas, Venezuela, för att se hur riktig socialism fungerar. Venezuela har största oljereserverna i världen. Men det är definitivt inte roligt att bo där. (Om man inte tillhör de super-rika.)
- De intervjuade talar spanska, men det textas på engelska. Jag (som kan lite spanska) vrider nog ner ljudet...
https://youtu.be/TZuoFceml4w -- Tid 9:07
/ SD

Anonym sa...

"DN granskar: Männen bakom extremsajterna. Brottsdömda. Nolltaxerare. Skulder hos kronofogden."
- Det gäller, enligt foto, t.ex. Fria Tider, Avpixlat, Nya Tider.
- Själva artikeln är spärrad för icke-prenumeranter. (Gå till stadsbiblioteket!)
- (Petterssonsblogg.se kan man väl också nämna. Man får ett grepp om vad som händer ute i landet; sådant som inte kommer i main-stream media.)
http://www.dn.se/nyheter/sverige/brottsdomda-nolltaxerare-och-jagade-av-kronofogden/
/ SD

Anonym sa...

All nattvandring i Östersund som organiseras av "Nattvandrarna.nu" stoppas med omedelbar verkan.
- "Ungdomar" gick till angrepp mot en av deras ledare, i bostaden. Man sköt fyrverkeri-pjäser, kastade någon hemmagjord bomb, och slängde isbollar på fönstren. O.s.v.
- Så nu är det färdigvandrat. För oss "svennar".
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=78&artikel=6651466
/ SD

Anonym sa...

Pappers-DN:s reklam (idag 17/3) för Fria Tider, Avpixlat, Nya Tider osv börjar överst på första-sidan. Sedan är sid 8-11 ägnade åt samma sak. (Inte 8-12, som det står...)
- Grunden är, vill jag påstå, att DN-redaktörerna "vet" att det här med religion bara är dumheter. Om vi får hit kanske 15.000 muslimer om året är det ett rent tillfälligt "problem". Efter några år har de flesta insett att det där med Muhammed osv bara är prat. Dumheter, alltså. Och så anpassar de sig; blir "som vi": Gudlösa, o.s.v.
- Vi får väl se.
/ SD

Anonym sa...

Rättelse: 150.000 muslimer kom år 2015... / SD

Anonym sa...

Nerikes Allehanda, NA, har en text idag 17/3 om en av "gossarna" som sitter häktade för upploppen på Alléskolan i Hallsberg. (En av sex.)
- 2014 dömdes han för misshandel av sin egen mamma.
- Domstolen bestämmer att han får bo kvar hos mamma, men måste träffa en "behandlare" 15 gånger. (Det gick inte riktigt bra.)
- Sju månader senare har han misshandlat mamman igen... Nu ska han gå 10 gånger till ett "mansforum". (Det gick inte riktigt bra.)
- Efter 13 månader togs han för inbrott på en restaurang i Kumla. Nu fick han "ungdomstjänst" i 50 timmar. (Eller i alla fall 45; han hade ju suttit anhållen.) O.s.v., o.s.v.
- Så ser tillvaron ut för "ungdomarna" som kommer hit nerifrån MENA (eller så). Kul framtid för dem. Och för oss.
http://www.na.se/opinion/ledare/upploppet-pa-alleskolan-sa-tillats-unga-kriminella-att-leka-med-myndigheter?ref=yfp
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.