07 mars 2017

Sylvie Listhaug - Norges nya sköldmö

Indikationer på motstånd börjar sticka upp som krokusar genom den skandinaviska snön och inte en dag för tidigt. Ett exempel:

    Norges integrationsminister, Sylvi Listhaug (FRP), föreslår en strängare invandringspolitik och framhåller Sverige som ett fruktansvärt mångkulturellt exempel.
    Hon säger i en intervju med NTB att nyckeln till en framgångsrik sk. integration av invandrare från tredje världen är att invandringen är begränsad.

Hon är känd som en “sköldmö” och prisas av många som Norges sista hopp. Hennes viking-förfäder kan vara stolta.


   Men hon har mött våldsam kritik från oppositionspartierna för sin obevekliga och bestämda attityd vad gäller invandring.

Attacken fortsätter:
   Vänstermedia hackar på henne därför att hon bär ett krucifix  och de påstår att det bara är för att provocera och att det visar hennes "främlingsfientliga" åsikter.

Krucifixet är en kär gåva från hennes mormor, som är nästan 100 år gammal.

Om det fortfarande finns en plats som kallas Norge om 100 år kommer det att bero på insatserna från sådana som Sylvi Listhaug.  Deras kamp mot den politik som bedrivs nu är inte lätt, men att misslyckas är inte ett alternativ; den massiva importen av muslimer från tredje världen hotar att utplåna Skandinavien.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Hos oss: De "papperslösa i Sverige kan öka kraftigt under de kommande åren. Men samtidigt blir polisens inre utlänningskontroller allt färre."
- "Nya siffror visar att knappt 19 000 inre utlänningskontroller utfördes 2016, vilket är flera tusen färre än året innan."
- "Polisen befarar ett växande parallellsamhälle. Även på mindre orter upptäcks allt fler som utnyttjas som svart arbetskraft till mycket låga löner."
- "Det är också vanligt att papperslösa tvingas bo både väldigt dyrt och väldigt trångt." O.s.v. Aftonbladet 7/2.
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article24518480.ab
/ SD

Anonym sa...

RT Russia Today TV har ett stycke om 'No-go zones' i Sverige. Ambulans-personal och brandkår vill ha polisstöd för att våga gå in där. Och särskilda skydds-kläder: Hjälmar, skydds-västar. Ambulanserna måste vara särskilt skyddade. Fackförbundets talesman säger detta. -- Äh, säger höjdarna.
https://youtu.be/T0Wd2AQL7J8
/ SD

Anonym sa...

Sverige idag: Ett dubbelmord i Hallonbergen (Sundbyberg) skedde för att få tyst på ett vittne före rättegången. Kvinnan i paret fick huvudet avskuret. Hennes man var också dödad. De var föräldrar till små barn.
- En timme efteråt arresterade polisen fyra killar: 21, 20, 16, 15. De var berusade; satt och skrattade. Alla har icke-europiska namn. En afrikan, tre 'NoMa' (North Africa, Middle East).
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3797/double-murder-in-stockholm-woman-decapitated.html
http://nyheteridag.se/dubbelmordet-i-hallonbergen-kvinnan-fick-halsen-avskuren-de-satt-och-skrattade/
/ SD

Anonym sa...

Rättelse: "MENA" kallar man området Middle East-North Africa... (Från Afghanistan till Marocko.)
https://en.wikipedia.org/wiki/MENA
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.