25 mars 2017

Tro mig. När jihadister skriker Allahu Akbar! är religion relevant

När Khalid Masood - den muslim som körde på människor på en bro i London och dödade en polis utanför parlamentet -  säger att han är en soldat i  Islamic State, tror jag att Islam är relevant. Det är ett politiskt system paketerat som religion.

     Den brittiske lagstiftaren Lord Digby Jones tror inte att angriparens religion har med saken att göra.  Jones kommentarer kom efter en tweet från Donald Trump Jr, som kritiserade Londons borgmästare Sadiq Khan som en gång sagt till londonborna att terroristattacker är "en del" av att leva i en storstad. Några brittiska lagstiftare tog illa upp av Trump Jr:s tweet och menade att borgmästaren attackerades mitt i en svår situation.

     "Du är säkrare i London än du någonsin varit," förklarade Jones.  Han fortsatte: "Om detta visar sig vara en handling av islamisk terrorism,  tror jag att det faktum att mannen är en muslim är fullständigt ovidkommande” 


4 Kommentarer:

Anonym sa...

Westminster-terroristen Khalid Masood var född 1964 som Adrian Russell Ajao, utanför London. Hans 17-åriga (ogifta) mor gifte sig 1966. Sonen hette sedan Adrian Elms, efter styvfadern.
- Han arresterades flera gånger. En av fängelse-vistelserna fick honom att söka sig till islam. När han konverterade var han bortåt 40. Han gifte sig med en muslima. 2004 blev han lärare i engelska i Saudi-arabien.
- 2010 återvände han till England. Och bosatte sig i (mycket muslimska) Birmingham.
- Det finns anpassade, "västliga" muslimer. Men radikal islam som sådan är inte ens "icke-västlig"; livsåskådningen är anti-västlig.
- Vår elit i media "vet" förstås att muslimska grupper är ungefär likadana som alla andra grupper. Och att en moské är ungefär likadan som en kyrka - en trygghet gentemot världsliga bekymmer och fientligheter.
- Men han som skrev i NRO har lärt sig att islam inte vill ha "samhörighet". Islam vill erövra. Som nu vid Westminster Bridge.
http://www.nationalreview.com/article/446101/westminster-attack-khalid-masood-islamic-europe-mosques-no-go-zones
/ SD

Anonym sa...


https://www.youtube.com/watch?v=iSueIejk2EE

Berit sa...

Det där är att ta i, tycker jag. Konspirationsteorier är väldigt enkla att konstruera för att "bevisa" vad som helst.
Jag saknade moln-formationer som bildar nummer och gäss som flyger i plogform :0)

Berit sa...

Ett litet tillägg. Organisationer som tex. Masons donerar pengar till välgörenhet och deras namn eller symbol placeras på, som i detta fall , en helikopter.

https://londonsairambulance.co.uk/our-service/news/2015/03/london-freemasons-pledge-2million-for-second-helicopter

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.