18 mars 2017

Typexempel på arrogant, okunnig, socialist

Även om det är en dag för sent vill jag hedra St. Patrics Day genom att låta er lyssna till den irländska dokumentärfilmaren Ann McElhinney som förklarar vad vetenskap är.Det är inte förvånande att konservativa föredragshållare är så ovälkomna på universiteten.
Studenter kan faktiskt lära sig någonting från dem.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag törs inte titta! Bara den här första bilden får blodtrycket att skjuta i höjden! Får se om jag har kaxat upp mig om en stund...
Anna2

Berit sa...

Jag vet hur det känns, Anna

Anonym sa...

Vissa saker måste bara mogna lite! Den här blev ju ändå en njutning med total söndersmulning av tokfian!
Har samma problem med de flesta ledare mm i msm, GP oftast undantaget. Sneglar lite på rubriker och bilder ett tag innan jag offrar ett klick på dem, tänker "hur illa kan det vara?" och samtidigt som jag klickar så vet jag vad som kommer!
Lite hyperventilering och sen tacksam att vi är väldigt många, och ständigt ökande andel, som tillhör den sunda sidan.
Extra stort tack till dig också som måste plöja igenom en abnorm mängd galenskaper. Tid är ofta en bristvara så jag gissar att allt hinner du inte ens få med på bloggen!
Anna2

Berit sa...

Du har rätt Anna, det är en massa smörja. Mycket gör mig nedslagen och rädd för framtiden, men jag lär mig också mycket.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.