14 mars 2017

Ungern, inte Sverige


AltRight
 Förra månaden tillfrågade Royal Institute of International Affairs i London tio tusen européer i tio länder och fann att majoriteten instämde i påståendet:
 "All ytterligare migration från huvudsakligen muslimska länder bör stoppas."

Media kan bara hitta stöd från cirka en femtedel av den västerländska befolkningen - majoriteten håller hellre med Ungern.
 Ungerns premiärminister säger: "Vi kommer inte att ta in någon i Ungern, vi behöver inte invandring i Ungern."
Med sina taggtrådsstaket och lagar som möjliggör fysiskt avlägsnande av invandrare när de kommer in, verkar Ungerns regering vara raka motsatsen till Sveriges på många sätt. Inte minst när det gäller hur de beundras av européerna i stort.

Ungern bygger upp en armé av 3.000 gränsvakter som utbildas i judo och skjutvapen för att hålla  invandrare borta.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Vi skulle haft en av Victor Orbans kaliber som ledare av Sverige.

Anonym sa...

I Finland har man forskat för framtidsscenario och kommit fram: mänskligheten blir allt dummare och dummare. Beroende på att människor som har kapacitet att skaffa högre utbildningar skaffar färre barn än de som är utan utbildning. Intelligens lär ju för det mesta gå i arv. Tänk att alla skulle vara dummare än Löfven? Lyckligtvis påverkar han inte framtiden eller hur?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.