07 mars 2017

Vänstermedia har målat in sig i hörnet


Media undviker och förnekar nu att de någonsin påstått att Trumps anställda var knutna till ryssarna - vilket bevisar att Trumps strategi fungerar.
 Bekräftelse på hur effektiv denna strategi är, ser vi när MSNBS’s Katy Tur hamnar i en något hetsig konversation med kongressledamoten Chris Stewart.

Katy Tur hävdar att press och TV aldrig sagt att Trumps kampanjfolk  stod i kontakt med ryska underrättelsetjänsten och i sitt försvara av Media säger hon:

     "Jag tror inte att någon nyhetsorganisation faktiskt hävdade att det fanns direkta band mellan Trumps kampanj och ryska spioner".

Hon verkar helt omedveten om att under de senaste två månaderna är det vad Media ständigt påstått.
Ett utmärkt exempel är New York Times, vars rubrik var: "Trump-Kampanjens medarbetare hade upprepade kontakter med ryska underrättelsetjänsten”  (Länk)Gammelmedia  har tagits på sängen fullständigt och kan inte längre rapportera om underrättelse-läckor utan att bekräfta President Trumps påstående.  De är nu i en position där de måste förneka alla sina tidigare rapporteringar,  bara för att president Trump har vänt rapporteringen mot den tidigare administrationen.
Nu måste de hävda att utredningar inte längre är nödvändiga.

Det är briljant.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Det blir intressant när "the obama" skall bevisa sin oskuld?
Det blir nog lite tystare ett tag framöver om "wiretapping".

Anonym sa...

Widar Andersson (Folkbladet) skriver om vad som oroar oss mest. Enligt Sifo är det 1) kriminalitet/våld, 2) invandring/integration, och 3) klimat/miljö.
- Han talade med två poliser i södra stan. (Vårt Rinkeby). De ska vara 16 poliser + två befäl. I verkligheten är de c:a hälften. De talar om unga kriminella med 30 brottsanmälningar, men som ändå rör sig fritt ute. Brotten skrivs av och åtalen eftergivs.
- Och, säger Widar, Per Gudmundsson visar (9/3) på SvD:s ledarsida hur ytterst få dömda grova brottslingar - t.ex. våldtäktsmän - utvisas från Sverige. O.s.v. (Artikeln spärrad för icke-prenumeranter.)
http://www.folkbladet.se/blogg/widardirekt/det-behovs-ett-ordnat-skifte-av-politik/?blog=2518025&entry=9546238
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.