11 mars 2017

Vår tids viktigaste story

Denna Mark Steyn-video är cirka 29 minuter lång. Den är helt lysande och under de sista minuterna av videon klargör han vad händelserna i Europa egentligen handlar om.
Han är helt rätt i hur media medvetet och avsiktligt,  gör allt som står i deras makt för att hålla det borta från oss och om vi inser det,  förstår vi också den djävulska agenda som utspelas i Västvärlden. 

Sveket är otroligt.1 Kommentarer:

Anonym sa...

De flesta med ett sunt samhällsintresse vet att redaktionsledningarna avsiktlig undanhåller eller förvränger fakta om alldagliga och även avgörande händelser. Men det är ingen som vågar klaga på de politiskt tillsatta jurymedlemmarna som avgör om förtalsärenden skall tillåtas gå till domstol eller ej. Mark Steyn har en helt korrekt uppfattning om tillståndet i Sverige och faktiskt, utan president Trumps upplysning om förhållandena i Sverige hade vi förblivit ovetande, undanskuffade och rent utav mobbade!
SU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.