22 mars 2017

Vi har medel att tvinga er


Tyranner måste ibland ge efter lite för att överleva, men European Union är alltför arrogant för det:

En EU: s kommissarie för migration säger att det finns sätt att göra så alla EU: s medlemsstater följer programmet för omlokalisering av invandrare bland dem.
     Dimitris Avramopoulos gjorde ett uttalande i tisdags i Warszawa, där han besökte den växande europeiska gränsbevakningsbyrån Frontex.
    Utan att nämna Polen, sade Avramopoulos att EU har "verktyg, medel och makt" för att tvinga alla medlemmar att lyda och kommer att göra en bedömning av gensvaren i slutet av september.
Polen har tvekat att öppna sina dammluckorna för den pågående tsunamin av invandring från tredje världen.
Det verkar som valet står mellan att låta alla EU-länder förvandlas,  eller helt förstöras,  genom att acceptera en ändlös störtflod av välfärdsberoende muslimska kolonisatörer från tredje världen, som i stort sett inte kan anpassa sig -  eller lämna  EU?

Om politikerna inte kan välja förnuftigt, kommer befolkningen, som de låtsas representera, att välja i stället för dem. 

3 Kommentarer:

Knute sa...

Svart humor: samma dag som terrorn i London riktade Turkiets diktator Recep Erdogan ett dödshot mot alla européer. "No European in any part of the world can walk safely on the streets." Vi har länge vetat att vi inte varit helt trygga på gatan, Recep.

https://www.document.no/2017/03/22/erdogan-europeerne-vil-ikke-ga-trygt-noen-steder/

"Det är inte en acceptabel åsikt att säga att man ska förinta någon", säger statsminister Stefan Löfven.

Alla som tror att statsminister Löfvén talar om diktatorn Erdogans vedervärdiga riktade dödshot mot alla oss européer idag, har fel.
Han talar om Peter Springare, en polis, som haft modet att säga sanningen i Sverige.

http://soldatmamma.blogspot.se/2017/03/basta-lofven-har-antligen-fatt-nog.html

Polisen Peter Springare har väckt stor uppmärksamhet med sitt uttalande på Facebook om att förinta journalister som har vänsteragendor.

Anonym sa...

Jag tillhör väl de int'lekt'ella, och skulle - liksom murvlarna själva - aldrig använda ordet "förinta" i det här sammanhanget ("förinta alla vänsterextrema journalister”).
- Men att en polisman skriver så i ett långt facebook-inlägg - ja, än se'n då? Hans jobb är inte att skriva ledare.
https://www.facebook.com/peter.springare/posts/10208578723534086
/ SD

Knute sa...

Medan alla dom allt evigt förlåtande dårarna i Bryssel stod där med sina fåniga händer lyfta som hjärtan mot himlen, planerades redan en ny blodig massaker. Mer död redan i pipeline.

London är en stad av ghetton bakom en tunn kuliss av civilisation som poleras av en muslimsk borgmästare, vars främsta merit är hans fars gamla hederliga yrke som busschaufför.

Jag ser honom nu när han hyllar London som en så vacker och tolerant stad, hur vi står tillsammans och delar värdegrund i förståelse för varandra, och hur vi inte ska låta oss skrämmas av terror.
Exakt. Där står han nu och säger exakt detta, precis nu. Dåre.

http://soldatmamma.blogspot.se/2017/03/politikerna-har-tanjt-pa-var-tolerans.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.