30 april 2017

När kommer vi att få se Marschen för Sunt Förnuft?


På Trump Administrationens 100: e dag kommer vi att gå ut på gatorna i Washington D.C. för att visa världen och våra ledare att vi kommer att motstå attacker mot vårt folk, våra samhällen och vår planet.”

Så lyder uppropet till ytterligare en protestmarsch mot Trump.  Det är den tredje denna månad, som Soros investerat i.

Alla har naturligtvis rätt att protestera och marschera fridfullt. Men att använda “fakta” från en Al Gore eller en Leo DiCaprio-film är något som borde vara pinsamt för riktiga vetenskapsmän. 
Klimat-kändisar som Al Gore och DiCaprio deltog i marschen, som är en protest mot president Trumps miljöagenda och  “giriga fossila bränsleföretag” och sedan flyger de vidare till något annat jippo.



Gore bidrog med att bära en sida av en stor banderoll och ställde upp för fotografering, förstås. Fotona tagna med mobiltelefoner som laddas från el-nätet, som får sin kraft från naturgas som gjorts tillgänglig genom fracking, som de protesterar emot.

Under de senaste åtta åren har allt vi skrämts med alarmretorik från aktivisten Barack Obama och hans PR-Media.
Klimatmarschens websida presenterar sig en del av "motståndet", som hindrade president Trump från att upphäva Obamacare och “stoppade hans förkastliga muslim-förbud". Och arrangörerna säger att de kommer att göra "samma sak med hans attacker mot vårt klimat, vår luft och vårt vatten. "
På vilket sätt Mr. Trump attackerar miljön är oklart, eftersom vår luft och vårt vatten aldrig varit renare.

De protesterande utgår från förutsättningen att vår levnadsstandard måste göras olaglig, för annars kommer klimatet att fluktuera, precis som det alltid har gjort.
Inom vetenskap, är ingenting någonsin avgjort. Om det var det,  skulle vi fortfarande tro att jorden är platt och solen går runt jorden. Det är därför som verkliga forskare aldrig säger att det är “avgjort”,  och varför politiker borde hållas så långt bort från labbet som möjligt.

Moder Jord skulle också må bättre om de människor som säger att de bryr sig, i stället stannade hemma eller städade upp efter sig, i stället för att skräpa ner.

Här är några bilder av vad aktivisterna lämnade efter sig.


29 april 2017

Kritisera rödljus, böter 500 dollar

Efter att Mats Jarlströms fru fått böter för att ha kört mot rött ljus,  ifrågasatte Mats det automatiska trafikljussystemet och föreslog en ändring.
 Han började skriva och tala offentligt om hur rödljuskameror inte var inställda på rätt sätt och allmänheten var intresserad av hans idéer. Lokala nyheter täckte hans historia och han presenterade sina beräkningar vid en nationell konferens för Institute of Transportation Engineers.



Men det var inte populärt bland de styrande i den byrå i Oregon som bestämmer om man kan kalla sig ingenjör eller inte.

Efter en tvåårig utredning bestämde  agenturen att Mats måste böta $ 500 för att han inte har “ingenjörslicens”.   Om han fortsatte att kritisera trafikljus kunde han åläggs tusentals dollar i böter och upp till ett års fängelse för “olicensierad tekniker-utövning.”  Att den svenskfödde Mats är elektronikingenjör räknas tydligen inte.

Byrån tänkte att de kunde skrämma sitt offer med böter, men Mats visste vad han skulle göra.  Han vände sig till Institute for Justice. Som ett resultat av det kommer chefen för licens-byrån,  som bestämde sig för att stödja det tjockskalliga beslutet, att upptäcka att hans statliga verk får mer dålig publicitet än vad han någonsin kunde tänka sig.  De har ingen aning om hur effektivt Institute for Justice är, när det använder sig av historier som denna för att samla in pengar.
Man kan ju tro att,  "ingen i en statlig myndighet kan vara så dum”,  men så är det inte. Det finns tjänstemän i statliga verk överallt som är minst lika dumma. Och de har makt och de kan inte låta bli att visa att de har det.

Detta ärende kommer att kosta den statliga byrån en hel del pengar och de kommer att bli utskrattade och Institute for Justice får enorm publicitet.
Staten kommer inte att ge sig. Tjurskalliga dumma beslut försvaras alltid.

     "När en byråkrat har fattat ett beslut,  kommer hans överordnade alltid att försvara det. För om man inte försvara det, skulle det visa att byrån anställer dumbommar och ger dem makt.
Detta skulle inbjuda till politisk granskning som man inte vill ha.


100 dagar


Vi har just bevittnat ett av de största nederlagen i modern amerikansk politisk historia.
Det blir ingen stängning av statliga departement på Trums “100 årsdag” och Democrats är de stora vinnarna.
Trots att Republicans kontrollerar White House,  senaten och representanthuset, har Reps. gett efter gång på gång i dessa budgetförhandlingar.
Dems. agerar som om de äger Washington D.C., och Reps.  låter dem komma undan med det.
I åratal har reps-politiker haft rykte om sig att vara fegisar och ynkryggar, och i år visar de verkligen vad de går för. 

Eftersom illegal invandring och muren var nummer ett bland alla problem som Donald Trump lovade att fixa, kunde man ju tro att han skulle kämpa hårt för att få finansiering för det. Men i stället föll han ihop som ett korthus och Senatens Minority Leader Chuck Schumer har medgett till pressen att han förutsåg att det skulle hända ...

Eftersom Reps. är i kontroll i alla instanser trodde många socialt konservativa att detta var tillfället när (abortkliniken) Planned Parenthood skulle mista statlig finansiering, men inte heller det kommer att hända och  sanningen är att republikanerna inte ens gjorde ett ärligt försök. 

I torsdags beslutade Dems. att de skulle gå ännu längre. De varnade för att de skulle stänga regeringsfunktioner  om Reps. presenterade en proposition för omröstning om Obamacare och inom några timmar backade Reps. där också. Trots att Dems. redan fått mer än de någonsin kunde drömma om,  fortsatte  de att ställa fler krav.

I går morse hotade de återigen med stängning om Reps. inte gick med på att betala Puerto Ricos skulder och ge  många miljarder dollar till Obamacare-subventioner.

Om Reps. alltid kommer att ge Dems. praktiskt taget allt de vill ha, varför har vi ens val?

Är det inte på tiden att vi erkänner att vi har ett enpartisystem här i landet. Vi kan eliminera Republican Party och gå till det system de har i Kina. 

Lördagsgodis

28 april 2017

Kina, Österrike och Sverige


Myndigheter i västra Kina förbjuder föräldrar att ge sina barn islamiska namn.  Det är den senaste ansträngningen att försöka minska religionens inflytande i den etniska Uighurprovinsen
"Muhammad", "Jihad" och "Islam" är bland de 29 namn som nu förbjudits i den muslimska regionen, enligt en lista som distribueras av utomeuropeiska aktivister.
Om en förälder väljer ett av de spärrade namnen, kommer barnet att nekas statliga förmåner.

Andra namn som inte tillåts är "Imam," ''Hajj," ''Turknaz," ''Azhar", ”Wahhab" samt "Saddam," ''Arafat," Medina" och "Cairo.

I Österrike är det annat ljud i källan.  Landets president Alexander Van Der Bellen har föreslagit att alla kvinnor måste en dag ha huvuddukar i solidaritet med muslimer, för att bekämpa islamofobi.

Här är en artikel från Gates of Vienna som ger lite hopp:

Sweden has turned a corner


27 april 2017

Ondskans ansikten


Kvinnlig könsstympning (female genital mutilation,  FGM)  är en företeelse som väcker mer och mer oro i Amerika, eftersom det importeras med den okontrollerad invandringen från övervägande underutvecklade, muslimska länder.
Även CDC (Centers for Disease Control) erkänner att man nu ser en fyrfaldig ökning av könsstympning hos flickor under 18 år och att en halv miljon flickor har redan skadats eller står inför risken.

Här ser ni ondskans ansikten - Två av de barbarer som utför denna procedur. Man försöker skyla över begreppet genom att kalla det “kvinnlig omskärelse”  men det gör ingen skillnad  - det är lemlästning.

FGM avser alla procedurer som innebär partiell eller total borttagning av de externa kvinnliga könsorganen eller annan skada på de kvinnliga könsorganen för kulturella eller andra icke medicinska skäl.”

Kvinnan på bilden ovan är Dr Jumana Nagarwala. Hennes medicinska referenser ifrågasätts inte.
Hon utexaminerades från  Johns Hopkins University School of Medicine 1998.
Henry Ford Health System har avskedat henne och hon har arresterats, eftersom hon anses ansvarig för att ha utfört kvinnlig könsstympning på unga flickor, 6 och 8 år gamla.
Mannen är  klinikägaren Dr Fakhruddin Attar, och han och hans fru Farida Attar är också åtalade.  Alla tre kommer att ställas inför domstol.

Nagarwalas advokat hävdar att hon utfört en "religiös procedur” och inte skadat någon.
"Det här är en del av kulturen"

Jag är övertygad om att dessa “kulturyttringar” förekommer i andra Västländer och inte bara i USA.

Minns ni när han sade detta?


Cantor Fitzgerald LP ( en investeringsbank) kommer att betala fd. president Barack Obama $ 400.000 för att hålla ett en-timmes-tal vid en konferens i september; troligen det första av många lukrativa Wall Streets-tillfällen ...

     Obama “behöver” inte pengarna: Han fick över 14 miljoner dollar för sina första tre böcker och erbjudandet för hans nästa affär (ett paket med Michelle) är över 60 miljoner dollar.

Att tjäna pengar genom att skapa förmögenhet, (som socialister avskyr och gör allt för att förhindra,)  skiljer sig från att raka in kontanter utan att skapa något annat än varm luft.

26 april 2017

Grattis på födelsedagen!

Media har varit misstänksamt tyst om Melania Trumps skönhet och stil. Under Obama-tiden matades vi dagligen med bilder på Michelle i hennes tältklänningar i hemska mönster.
Tidningarna framställde henne som en ‘förebild för alla åldrar”.

Nu när vi verkligen har en helt fantastisk presidentfru, en som tom. är mycket, mycket tjusigare än Jackie O - den så kallade "vackraste första damen”- upplever vi en bedövande tystnad från media.

Här är USAs Första Dam på hennes 47-årsdag. 


Det tog inte lång tid.

  Igår skrev jag om att Dems. hotade att tvinga fram en statlig avstängning om man inkluderade pengar för en mur i propositionen för att finansiera regeringen. En dag senare kapitulerar Donald Trump ovillkorligen.
Trots alla löften om en mur kommer det inte att hända just nu, men givetvis lovar han att "försöka igen" i september.
Kommer något att förändras för Dems. från nu till september? Naturligtvis inte.
Dems. kommer att fortsätta att använda samma taktik nästa gång frågan om finansiering kommer upp, och Reps. backar alltid när de gäller kontroversiella problem, så det kommer aldrig att bli någon mur.

 Trump-administrationen bestämde också att man ska införa en tull på upp till 24% på virke som importeras från Kanada.
Under sin valkampanj hotade Trump att införa tullar på varor från Kina och Mexico och den här tullen på kanadensiskt virke bestämdes sedan förhandlingar om mejeriprodukter kollapsade.

Tariffer är typiskt “svågerpolitik”.  De hjälper en mycket liten grupp av människor eller en industri, som är i maskopi med regeringens beslutsfattare,  medan de straffar konsumenterna.
Nu kommer det att bli ännu dyrare att bygga hus. Tack!

25 april 2017

Gränsen är nådd ?


Kommer Donald Trump att ge efter för Dems. och ge upp sitt löfte om att bygga en mur, för att undvika att regeringen/staten stänger en del av sin verksamhet på Trumps 100: e dag på jobbet?

Dems. är helt beredda att tvinga fram en avstängning om Trump-administrationen och Reps. i kongressen inte låter dem vinna alla viktiga tvister i budget-striden.
Trump-administrationen vill ha 3 miljarder dollar för extra gränssäkerhet och för byggandet av en mur och Dems. insisterar på att de kommer att stoppa alla lagförslag i kongressen som inkluderar pengar för en mur.  Självklart kommer Dems också att kämpa för att få pengar till Planned Parenthoods aborter,  federalt stöd för bestämmelser för Obamacare och de motsätter sig ökade försvarskostnader.
Om Trump-administrationen och tillräckligt många Reps. ger efter för Dems. krav kommer man att undvika en avstängning.  Om inte, kommer det att starta den 29 april och det kan utveckla sig till att bli den längsta regeringsstängningen i USA: s historia.

Om Trump ger upp sin mur nu,  är det troligt att han aldrig kommer att få den.
Uppmuntrade av framgången kommer Dems.  i framtiden att blockera alla nya lagförslag som innehåller finansiering för en mur.  Det kommer till en punkt då Trump måste stå upp för sig själv, om han någonsin vill se sitt främsta kampanjlöfte bli verklighet, och ju längre han väntar desto mindre auktoritet kommer han att ha.

För närvarande verkar Trump-administrationen ha en bestämd inställning vad gäller finansiering av muren och de har även erbjudit Dems. en överenskommelse, som innebär att man fortsätter att skyffla pengar till Obamacare, om de går med på att finansiera  en mur ... Kohandel kallas det visst.

Jag är helt övertygad om att Dems. kommer att satsa på en avstängning av regeringen, eftersom de tror att det kommer att skada Reps. mycket mer än det kommer att skada dem.
De kommer inte att rubba på sina krav och det betyder att Trump antingen måste ge upp sin dröm om muren  eller så blir det en statlig avstängning på hans 100:e arbetsdag.

Det är inte längre ryssarnas fel


De babblande genierna har uppfunnit en ny skurk som ska bära skulden för att deras hjältinna Hillary förlorade.
 Vita män rår för det!
 “Experterna” var så upptagna med att fel-rapportera valet, att de inte lyssnade på vad som faktiskt hände under kampanjen. De inte bara glömde vita män - Hillary och hennes Klan demoniserade dem aktivt varje dag och påminde väljarna om hur svarta människor är offer för vita rasister.
Vi kommer inte att glömma när Black Life Matter-ledare i Seattle stormade scenen när Bernie Sanders talade,  tog ifrån honom mikrofonen och skickade honom till ett hörn, medan de föreläste för honom och hans publik om hur rasistiska de är. 
Hillarys ständiga påpekanden om vit rasism orsakade i slutändan att de svarta väljarna ville ha en riktig representant - en svart kandidat.

Hillarys nya ursäkt, enl. American Thinker

Katastrof i Venezuela


Undrar vad socialisten Bernie Sanders säger om socialism som kollapsar än en gång? Den här gången i Venezuela.  Här är vad han hade att säga för ett år sedan:



Som ni hör  - ingenting. Nu när det precis som väntat har urartat i svält och blod på gatorna, har han förmodligen inget att säga nu heller. Men jag kan gissa vad han tänker:

Venezuela gör det inte på rätt sätt. Jag skulle slå till så hårt mot kontrarevolutionärerna, att de inte ens skulle drömma om att dra mig ut ur mitt palats för att hänga upp mig på en lyktstolpe, som de är på väg att göra med Maduro. "

Media bagatelliserar och i flesta fall ignorerar de den extrema krisen som pågår i socialistiska Venezuela under Maduro-regimen. De flesta rop på hjälp kommer från människor som ber de internationella medierna att rapportera om deras situation.
Många videos och bilder som visas - mestadels på Internet -  är fasansfulla. Miljontals människor ger sig ut på gatorna för att protestera mot en kollapsad ekonomi och matbrist,  samtidigt som de möts av stridsvagnar,  vapen och skurkar som anställs av regeringen.

Vissa medborgare är desperata och slår tillbaka. Varning - Bilderna här är grafiska och videofilmerna är också alarmerande. Media rapporterar mycket lite av detta och tyvärr ser det ut som förhållandena blir värre varje dag.

Marxister/Socialister varnar alltid för att utan ett stort statligt inflytande går samhällen över styr.
Men vi har sett om och om och om igen att det inte är sant. I själva verket är det så att där regeringen har en lätt hand och rättssäkerheten upprätthålls, resulterar det typiskt i välstånd.


Om och om igen se vi att i länder där Marxist/Socialismens inflytande ökar, förvandlas de med tiden till ett rent helvete.  Sovjetunionen , maoistiska Kina, Kambodja under Kamer Rouge, Nordkorea, Kuba, och nu Venezuela.

24 april 2017

Vi håller tummarna , le Pen


Den så kallade "centrist" presidentkandidaten  i Frankrike, Emmanuel Macron vill inte förolämpa muslimer. Han har hävdat att terrorism kommer att vara en del av det franska folkets vardag under de kommande åren. Vänj er vid det! Det blir precis som ost och ett gott vin. Han kommer att vifta med en vit flagga och lägga sig på  bönemattan.

Marine LePen vill sluta importera islam och den terrorism som alltid följer i dess spår. 
Hon vill rensa upp i ett land som tagits över av politisk korrekthet. Till och med påven gjorde ett löjligt påståendet att de center som hyser invandrare är "nazistiska koncentrationsläger "för muslimer. Uppenbarligen vill påven påskynda utrotningen sin egen religion.

 Europa verkar vara redo att överlämna sina länder till islam utan kamp. Sharia-lagen strider mot den västerländska civilisationen och muslimer kommer att använda våld för att genomföra det. Koranen instruerar hur de ska gå tillväga.

Passar perfekt

Jag är positivt inställd till ny teknik för att möta våra energibehov. Problemet uppstår  när Gröngölingarnas ideologi kombineras med praktiskt taget obegränsade “gratis-pengar”, som konfiskeras  från skattebetalarna, för att producera projekt som kommer att vara fullständigt oekonomiska:

     Portland planerar att tjäna pengar på sitt avloppssystem i ett projekt som förväntas sänka stadens koldioxidutsläpp med en tredjedel, genom att omvandla en skadlig gas till energi.
   Portland stadsfullmäktige godkände enhälligt byggandet av en $ 9 miljoner anläggning,  för att konvertera metangas i stadens avloppssystem till säljbar naturgas. Stadens styrande planerar att sälja naturgasen genom en Portland-baserad naturgasdistributör till statliga departement och organisationer som vill ersätta dieselbränsle i bilar, bussar, sopbilar och andra fordon.
    "Vi kommer att förvandla bajs till energi,” säger projektledaren. 

Med tanke på vad Portlands politiker är fulla av, bör de kunna uppnå energi-oberoende omedelbart.

Här är en prototyp

23 april 2017

Alabama är inte Obama-land


På många ställen i landet har polisen kritiserats för att inte göra sitt jobb, utan bara titta på när maskerade Antifa-grupper ger sig på fredliga demonstranter. De flesta stater har lagar om att man inte får gömma sig bakom en mask på offentliga platser, men poliser instrueras av sin politiska överhöghet att ignorera det.

Så inte i Alabama.
Richard Spencer, (jag försvarar inte hans åsikter men hans rätt att framföra dem. min anm) var inbjuden att tala vid Auburn University och det tog inte lång tid förrän Antifa dök upp.
Precis som de flesta på vänstersidan, gömmer sig detta slödder bakom grupper och anonymitet. Utan gruppmentaliteten smälter de snabbare än snöflingor på sommaren.

Alabamapolisen vet det, så de krävde att se deras ansikten, vilket kom som en överraskning. “Ta av masker och huvor annars kommer du inte in”, 
Polisen stoppade demonstranterna en efter en och konfiskerade masker, hoodies och andra kläder som gjorde det möjligt för Antifa-demonstranterna att behålla anonymiteten.



Om ni inte vet vem Richard Spencer är, var inte orolig, det är många som inte vet det.
Han befinner sig i en avgrund långt ut till vad man kallar "höger" och håller tal, om han kan hitta någon som vill lyssna.  Hans berömmelse kommer från att han fick på käften under Trumps invigning.



När det uppstår bråk försöker Vänstern skylla på “det våldsamma Tea Party”

Har vi någonsin sett Tea Party-medlemmar kraschar någon av alla dessa protester?
I värsta fall ser man dem hålla upp skyltar, när de står på sina tilldelade områden. De hotar aldrig andra protesterande, utan visar bara sin sida av diskussionen.

Jag har aldrig sett en Tea Party-medlem som bär mask. De är stolta över sin identitet, eftersom de inte har något att dölja.
Ändå gör Vänstergängen allt de kan för att skapa bråk och våldsamheter bland de genuina, icke-våldsamma amerikanerna.

Vänsteristerna är busar. De tolererar inte yttrandefrihet- bara sin egen. "Människor med konservativa åsikter ska ha stryk."
    Tea Party Community skulle aldrig bära sig åt så som Antifa och andra vänsterfinansierade hatgrupper gör - som Moveon.org och #BlackLivesMatter.
  

Mer godis


Tack A-M.

22 april 2017

Lördagsgodis

Förutsägelser 1970


Den 22 april är den hänsynslöse ryska kommunistledaren Vladimir Lenins födelsedag. Det är ingen slump att Ira Einhorn valde den dagen som Earth Day. 
Einhorn var en vänsteraktivist som hejade på Viet Cong på 1960-talet och hoppades på ett USA-nederlag. Senare såg han möjligheterna att sprida kollektivismen under täckmantel av ett miljö-jippo och 1970 var han värd för de allra första Earth Day-aktiviteterna och hävdade senare att han var en grundare.
Einhorn dömdes till livstids fängelse för mordet av en flickvän som “försvann” 1977 och som senare hittades "komposterad" i hans garderob.

Den första Earth Day förutspådde död, förstörelse och sjukdom, om vi inte gjorde exakt som dessa progressiva hippies befallde och här följer några av de förutsägelser som gjordes då och under resten av 70-talet:

1. ”Civilisationen kommer till sitt slut inom 15 till 30 år, om inte omedelbara åtgärder vidtas mot mänsklighetens problem." - Harvard biolog George Wald.

2. ”Vi befinner oss i en miljökris som hotar överlevnaden för denna nation och världen, som en möjlig plats för mänskligt liv”  - Washington University biolog Barry Commoner.

3. “Människan måste stoppa föroreningar och spara resurser, inte bara för att förbättra livet utan för att rädda släktet från oacceptabel försämring och eventuell utrotning. "- New York Times.

4. ”Befolkningsökningen kommer oundvikligen och helt överträffa de små ökningarna  i livsmedelsförsörjningen. Dödstalen kommer att öka tills minst 100-200 miljoner människor per år dör av svält under de närmaste tio åren. "- Stanford University biologen Paul Ehrlich.

5. “Det är redan för sent för att undvika massvält", - Denis Hayes, Chief Organizer for Earth Day.

6. “Demograferna är nästan enhälliga vad gäller denna bistra tidtabell:  1975 kommer omfattande hungersnöd att börja i Indien. Det kommer att spridas för att 1990 inkludera hela Indien, Pakistan, Kina och östra Afrika.
År 2000, eller något tidigare, kommer Sydamerika och  Centralamerika att existera under hungersnöds-betingelser .... År 2000 - trettio år från i dag -  kommer hela världen, med undantag för Västeuropa, Nordamerika och Australien, att svälta. "- North Texas State University professor Peter Gunter.

7. "Inom ett decennium måste stadsbor bära gasmasker för att överleva luftförorening ... 1985 kommer luftföroreningar att minska mängden solljus som når jorden med hälften."- Livstidningen.

8. “Med den nuvarande ökningen av kväve är det bara en tidsfråga innan ljuset kommer att filtreras ur atmosfären och inget av vårt land kommer att vara användbart." - Ekolog Kenneth Watt.

9. ”Luftförorening ... kommer säkert att ta hundratusentals liv enbar under de närmaste åren" - Paul Ehrlich.

10. ”Om nuvarande trender fortsätter, kommer vi år 2000 att använda upp råolja med en sådan hastighet ... att det inte kommer att finnas någon mer råolja."- Ekolog Kenneth Watt

11. “Världen har kylts ner kraftigt i ungefär tjugo år. Om de nuvarande trenderna fortsätter kommer genomsnittstemperaturen i världen att vara omkring fyra grader kallare 1990, och elva grader kallare år 2000. Det är ungefär dubbelt så mycket som krävs för en istid. "- Kenneth Watt.

Minns ni den här videon?



Peter van Buren: Inget krig i Nordkorea


Jag är ledsen om jag gör många människor besvikna, men det kommer inte att bli krig med Nordkorea.

Nej, nej, Trump kommer inte att börja ett krig där. Och nej, Kim Jong Un kommer inte att börja ett krig där.  Det kommer inte att hända, trots en grupp “besserwissers” som verkar tro att krig är nära förestående.

Låt oss börja med det uppenbara. Ett krig på den koreanska halvön gagnar ingen och är verkligen, verkligen illa för alla.

Varje konflikt betyder slutet för Nordkorea och slutet på Kim-dynastin. USA kommer att vinna varje strid, kärnkraft eller inte,  och Kim och alla med någon makt eller pengar i Norr vet det.
Nordkorea har ingen anledning att starta ett krig som kommer att sluta med deras egen undergång.
 De som har makt och pengar där vill inte ge upp dessa saker.

Samma sak med Sydkorea.  Det kommer också att förstöras helt eller delvis, och skulle de mot förmodan överleva kommer de att översvämmas av flyktingar som kommer att fly från det som finns kvar i Nordkorea.  Kina kommer inte att vilja ha krig av samma skäl, plus förlusten av den buffert som Norr representerar,  plus att de inte vill ha en radioaktiv ruin vid sin gräns.

USA vill inte ha krig på grund av allt ovanstående, samt sannolikheten att allierade Japan kommer att bli lidande;  den troliga globala ekonomiska depressionen som kommer att följa och/eller att ingen i Washington vill ta risken att nordkoreanerna kanske har en ubåt som kan ta sig nära nog till Hawaii och leverera en "smutsig bomb,"  eller att ett “självlysande” Nord inte kommer att orsaka en världsomspännande radioaktiv klimatkris.

mera här

Marschera och vifta med plakat


I dag kommer forskare och deras anhängare i Washington, D.C och runt om i världen,  att ge sig ut på gatorna. Från Ketchikan till Buenos Aires till Bhutan kommer man att marschera och kräva att politiker stöder vetenskaplig forskning och baserar sin politik på forskarnas resultat.

Arrangörerna säger att deras syfte är att främja en vision av vetenskap som en nödvändig "pelare för mänsklig frihet och välstånd".
De påstår också att de är “en mångsidig, opartisk grupp" så varför håller de sitt rally på Earth Day?

Earth Day handlar om känslor, inte vetenskap. “Marschen för Vetenskap” handlar också om känslor. Människor som inte gillar Trump använder forskare för att uttrycka sina känslor.

Mer än ett fåtal av dessa "forskare" är förmodligen beroende av statliga bidrag eller annan finansiering för sin "forskning" eller för sin position vid ett universitet (titta på alla pengar som min "forskning" inbringar!).  President Trump tycker att dessa resurser är slöseri och har andra prioriteringar.

Eller så är de bara gnälliga TV-personligheter utan vetenskaplig bakgrund,  men som uppfattas som forskare eftersom de spelade en sådan i en TV-såpa (tex. lögnaren Bill Nye ). De försöker framstå som relevanta, och Trumps existens sårar deras känslor.

De flesta kommer att vara aktivister från organisationer som stöds av rika dollardemocrats -  vissa  hävdar att de är vetenskapsmän, men de flesta är bara imponerade av vad de tror vara vetenskap, progressivism och den globala uppvärmnings-bluffen.

 Det är ingenting annat än ytterligare en vänsterstyrd protestgrupp av Trump-hatare som gömmer sig bakom vetenskap för att få människor att skriva under listor, donera pengar och känna sig viktiga.
En riktig vetenskapsmarsch skulle kunna hållas på Einstiens födelsedag eller någon annan betydelsefull dag, men den här är avsedd att ge Varmisterna en sorts täckning, genom att koppla dem till något som liknar vetenskap.
Det är ett bedrägeri och inget annat än politiskt motiverad propaganda.

21 april 2017

Marknadsföringen av Chelsea Clinton har startat


Chelsea Clinton är omslagsbild på tidningen Variety denna vecka, en av sex speciella förstasidor som underhållningsblaskan ger ut i sin hyllning av “Power of Women”.  Omslaget sammanfaller med ett tillkännagivande om att tidningen givit Chelsea Clinton sitt Variety and Lifetime Network “Lifetime Impact” pris för humanitärt arbete.

Men vad har  Bill och Hillary Clintons dotter (*Webb Hubbells?) gjort ... förutom att gifta sig med en hedgefond-chef som lyckades förlora 90 procent av investerarnas pengar innan de lade ner verksamheten ?

Absolut ingenting!

Men det spelar ingen roll. Clinton-kulten lever och frodas bland gammelmedia och Hollywood-gänget.  Så vid 37 års ålder, utan en enda prestation att visa på, får hon ett "Lifetime Impact"-pris och drösvis av fri publicitet, medan hon förbereder sig för att bli upphöjd till en roll i regeringen, där hennes talanger att “göra ingenting” kommer att vara de mest användbara.

Den kraftigt retuscherade omslagsbilden av en skrattande, läderklädd Chelsea är skrämmande.

* det har länge ryktats att Chelsea är Hubbels dotter och inte Bills och likheten är slående.




20 april 2017

Attacken som inte hände

I förra veckan skrev jag lite om professor Theodore Postol, (Massachusetts Institute of Technology, MIT),  som granskat rapporten som White House använde som ursäkt för att bomba Syrien.

I sin 14-sidig bedömning säger Postol: “Rapporten innehåller absolut inga bevis för att denna attack var resultatet av en bomb som släpps från ett flygplan”.

Postol analyserar i detalj tider och platser för den påstådda kritiska händelsen kl. 7.00 på morgonen den 4 april 2017 i Khan Sheikhoun, Syrien


Denna förkortade sammanfattning av fakta har konstruerats helt från grundfysik, video-bevis och absolut solida analytiska metoder. Den visar utan tvivel att sarin-spridningsplatsen som påstås som källa för sarin-angreppet i Khan Sheikhoun den 4 april 2017,  inte var en nervgasattack.
Den visar också bortom allt tvivel att den enda omfattande massdödsolycka som kan ha orsakats av denna attack är på intet sätt relaterad till de platser som visas i videon av en förgiftningshändelse av något slag i Khan Sheikhoun.

Detta innebär att den bedömning som White House påstod att de hade “stort förtroende för” den 11 april och som ledde till slutsatsen att den syriska regeringen var ansvarig för attacken,  är inte korrekt. För att en sådan rapport skulle kunna vara så oerhört felaktig, innebär att de inte kunde ha följt de enklaste och mest beprövade undersökningsmetoderna för att bestämma sannolikheten för sina resultat.

USA motiverade sin attack mot ett syriskt flygfält den 7 april - fyra dagar innan det bristfälliga säkerhetsrådets rapport släpptes till kongressen och allmänheten - så den slutsats som följer är att USA vidtog militära handlingar utan stöd av sin underrättelseverksamhet. “

Hela den detaljerade rapporten här.

19 april 2017

“Gud är God”

En muslimsk man dödade tre vita personer i Fresno, Kalifornien medan han skrek”Allahu Akbar.”

Den “misstänkte” är Kori Ali Muhammad, 39, som också var efterlyst för att ha dödat en säkerhetsvakt i förra veckan vid ett Motel 6.  Muhammed sköt en passagerare i en lastbil och försökte sedan skjuta en person på gatan men missade det skottet.  Hans sista offer befann sig på parkeringen utanför en kyrka och han dödades också.
När polisen närmade sig den misstänkt lade han sig ner och skrek ”Allahu Akbar”

Tydligen är Muhammeds sociala media fylld med anti-Trump retorik och han sade till polisen att han hatar vita människor och hans offer utsågs på grund av deras ras. Men polischef Jerry Dyer kallar dessa mord ”en slumpmässig våldshandling " och säger att det är för tidigt att dra några slutsatser om motiv.


Associated Press gör allt de kan för att se till att vi inte ska tro att mannen är en muslimsk terrorist.
 I stället för att rapportera vad han sade, översatte de hans ord och skrev  “God is Great”.

Deras rapport på Twitter gav inga indikationer på att mannen är muslim eller att det hans yttrande var på arabiska.
"Gud är god”, är något som vem som helst kan säga oavsett vilken religion de bekänner sig till.

Kanske Muhammad är medlem av en kringresande skara Baptister?  Eller en arg Presbyterian?

Det finns inga gränser för hur långt de traditionella nyhetsförmedlarna sträcker sig för att dölja att en mördare är muslim. Det visar verkligen deras partiskhet.
 Falska nyheter slår till igen ... för att skydda islam.


PK-Jeans

Med tanke på att Levis har sitt huvudkontor i San Francisco och att hela staden är gay-fixerad,  är det väl ingen som blir direkt överraskad av den nya designen i samarbete med Vetements x Levis. 

18 april 2017

Kriget som Trump inte verkar se

Det ser ut som Trump nu följer samma rutt som tidigare presidenter.

Regeln verkar vara att ju längre bort statliga konflikterna pågår och ju mer främmande de inblandade människorna är,  desto mer är det USAs ansvar att lägga sig i och göra det värre.
Syrien har verkligen fått känna på det.  Damaskus är nästan 10000 km från DC, men nu kräver en ännu mer avlägsen plats USAs fullständiga uppmärksamhet.

Pyongyang är 11000 km bort och alla krigshetsares blickar är riktade mot den koreanska halvön och ingen verkar intresserad av inhemska angelägenheter.
Det är mycket lättare att ignorera konflikter därhemma och Kalifornien kvalificerar fortfarande tekniskt som inhemskt territorium, även om det kan ifrågasättas.  Striden som ägde rum i Berkley under helgen har allvarligare konsekvenser för amerikaner än frågan om vilken grupp av Mellanöstern-rebeller som ska bombas i morgon.



Sammandrabbningen ägde rum mellan maskerade bolsjeviker och de människor som bara för en generation sedan helt enkelt skulle kallas vanliga amerikaner.
Båda sidor kom redo att slåss, men inte så redo som de kommer att vara nästa gång de drabbar samman. Krig leder alltid till upptrappning, så nästa gång blir det något värre än pepparspray och flaggstänger .
Vänstern är sedan länge van vid att segra - fega veklingar sluter sig samman till en mobb -  men det är inte exakt vad som hände denna gång. Resultatet var ganska förvånande - för Vänstern mer än någonsin.

Deltagare i ett Trump-rally - där Trump numera bara verkar vara en symbol och ursäkt för konfrontation -  väntade och attackerades av kommunisterna, i vanlig ordning.  Men denna gång följde man inte manus.
 I stället för misshandlade, medvetslösa och gråtande konservativa, möttes mobben av aggression och motattack. Och när gatustriderna reducerades till individuella slagsmål segrande  MAGA-krafterna  (make America great again). 

Det ska bli intressant att se hur mycket längre det kommer att pågå: Amerikanska trupper slåss i utländska krig, medan det amerikanska folket slåss på sina egen hemmaplan.

Gratis College “räddar liv”

Det är vad New Yorks guvernör Andrew Coumo hävdar när han presenterar sin budget som innehåller en $ 150 miljoner plan för att hjälpa medelklassen som "utelämnas". College ska vara gratis för familjer som tjänar under $ 125k.  Det är en “räddare i nöden.”


Vad vi kan vara säkra på är att närhelst en "progressiv" föreslår något, innebär det mängder av förbehåll.

1.  Det kommer bara att vara "fritt” för en mycket liten och utvald grupp.
2. Denna lilla utvalda grupp kommer att bestå av Democrat-väljare.
3. Den verkliga kostnaden för dessa "fria" saker kommer aldrig att avslöjas.
4. Kostnaden för det "fria" programmet kommer att finansieras av skattebetalarna.
5.  De flesta av skattebetalarna som bidrar till det "fria" programmet kommer inte att vara berättigade till det.
6. Media kommer aldrig att granska det, men kommer alltid att rapportera om att det är “fritt”.
7.  Det "fria" programmet kommer att vara ett misslyckande, men det kommer att leva vidare så länge man fortsätter att pumpa in pengar i det.
8. Det "fria" programmet kommer aldrig att uppnå de studieresultat eller milstolpar som projicerats. 
9.  Politiker och deras media-kompisar kommer att kalla det en succé och det kommer att refereras till som något som förbättrar en resumé och politiker kommer att hänvisa till det för sina egna framtida politiska ambitioner.

17 april 2017

När är det nog?


Hur mycket statligt tvång och inblandning är tillräckligt?
Vid vilken tidpunkt kommer Vänstern att säga att skatterna är tillräckligt höga nu; det finns tillräckligt många regler; tillräckligt många bidrag så det finns ingen anledning att arbeta eller ta ansvar;  tillräckligt mycket invandring från tredje världen;  tillräckligt mycket skattepengar slösade utomlands; tillräckligt mycket inställsamhet till det växande islam;  tillräckligt många ord förbjudna därför att de är “rasistiska”;   kort sagt, tillräckligt med kontroll och förtryck?

Vad beträffar Vänstern kommer det aldrig att vara tillräckligt. Det är därför de kallar sig ”progressiva”. De kommer aldrig att sluta sträva mot den yttersta vänsterkanten, som aldrig helt kommer att uppnås, eftersom människor aldrig kommer att vara lika, och vissa kommer alltid att försöka vara fria.



16 april 2017

Fåglar kan inte flyga över muren

MSNBC gör allt de kan för att riva muren innan den ens byggs.
De ägnade ett helt nyhetsinslag åt att tala om alla de djur som de påstår kommer att påverkas negativt av barriären.
En kongressledamot, Raúl Grijalva  (låter mexikanskt i mina öron) och Center for Biological Diversity begär en utredning om murens inverkan på miljön innan bygget kan starta.

"Ett stort antal hotade arter kommer att påverkas,”sägs det så TV-anställda intervjuar varandra. Nyhetsuppläsaren Craig Melvin frågade programledaren för “Animal Planet”, Jeff Corwin, vilka djur som kommer att bli lidande.



Om denna gränsmur uppförs kommer det att bli en miljökatastrof som aldrig tidigare skådats” påstår Corwin.

Gå och göm er Tjernobyl och Fukushima!

”Den kommer att skära av mer än 1200 miles av naturliga habitat längs gränsen mellan USA och Mexiko.
”Det finns över 90 hotade och kritiskt hotade arter som påverkas av denna mur”, sade han, bland annat ”100 arter av flyttfåglar .”
 Corwin sade också att den mexikanska grå vargen har ”huvudet på huggkubben” på grund av muren.

Han tillfrågades om fåglar inte bara kan ”flyga över muren.”

Många djur håller sig nära marken, inklusive fåglar och fladdermöss.
”En mur skulle vara ett fruktansvärt hinder för dem,” sade Corwin.

Gränsmuren kommer enligt uppgift att bli 10 meter hög, enligt Washington Times.

Miljöaktivister är snabba att ftillrättavisa resten av oss om naturen.
Man kanske i stället skulle ägna ett program åt alla de fåglar som dödas av vindkraftver.


15 april 2017

Abu Ivanka: “Och deras kvinnor härskade över dem”

Ann Barnhart i översättning:

När Trump nu viker undan och kapitulerar inför Washington DC Soros NewWorldOrder-maskin på alla punkter och har nu när det gäller Syrien,  i stort sett helt lagt sig på marken och människor på på allvar talar om ett  kärnvapenkrig med Ryssland,  är vi redo att stänga av den pseudo-professionella brottningsmatchen och återgå till att hantera verkligheten?

Trump äldsta dotter, Ivanka, är inte bara ett känt ansikte, men också en politisk drivkraft.
Det rapporterades allmänt efter Syrien-bombningarna att Trump var mycket starkt påverkad av Ivanka att skriva under Washington NWO / Soros / Pentagons plan om en upptrappning i Levanten-teatern - i en situation där vi vet, och Trump borde veta - att all information från (tidigare) amerikanska underrättelsetjänster , som levereras till Commander-in-Chief är fulla av rena lögner, och att användningen av “false flag”attacker är avsedda att mångdubbelt förvirra och att det är helt normalt.  I den här miljön, förlitar sig Trump på sentimentala jamanden från  ... Ivanka?

I arabvärlden kalas Trump nu kallas ”Abu Ivanka”? Abu betyder far, så de är för att förolämpa honom,  genom att inte nämna honom vid hans rätta namn, utan ”fadern av Ivanka”.

Det är ingen hemlighet att Ivanka befinner sig långt ut på vänsterkanten och att hennes man, Jared Kushner är kompis med Soros.  Ivanka har varit medlem av Paris Hilton / Kim Kardashian-gruppen i många år. Tror någon att visdom eller hederlighet kan associeras med sådant avskum ?

Ivanka är särskilt entusiastisk när det gäller bedrägeriet om den globala uppvärmningen och har redan tagit med sig  ”globala uppvärmnings-kommunister” till White House. 

Hon är också en formell avfälling från kristendomen. Hon har gjort det så att hon kunde gifta sig med sorosanhängaren Jared Kushner. Kushner är nu en av Trumps ledande rådgivare,  som sändes till Irak förra veckan. Denne Kushner är en snorunge och snobb som sysslar med hedgefonds och han är också en praktiserande Talmudic Jew, vilket är ganska ovanligt.  Så Ivanka fick formellt avstå från Jesus Kristus, för att gifta sig med Kushner och de uppfostrar sina barn som ”observanta” talmudiska judar.

Om Ivanka Trump de facto är ”president” och som eventuellt kommer att leda oss in i den globala kärnvapenelden, borde vi inte be för henne och hennes familj?

Left to right: Senior White House Advisor Jared Kushner, de facto chief executive and commander-in-chief of the former United States Ivanka Trump, and Abu Ivanka.

hela artikeln här

Lördagsgodis

14 april 2017

Kanariefågeln i kolgruvan…….

.....ligger på marken med benen i vädret.

Kulturmarxisterna har bokstavligen utrotat SVERIGE och det kommer inte att sluta där. 

Glad Påsk!

13 april 2017

Det kommer att bli dyrt

Vi har väl alla vid det här laget läst om passageraren på ett United-flygplan som vägrade lämna sin plats och släpades av planet med blodet rinnande. Han förlorade två framtänder, de bröt hans näsa och han fick en allvarlig hjärnskakning.
Dr. David Dao, som flydde krigshärjade Saigon innan han invandrade till Amerika 1975, släpptes från sjukhuset i går, men kommer att behöva kirurgi och han är “omskakad” av händelsen, enligt hans advokat.

Svenska tidningar säger att planet var överbokat och det var därför som fyra passagerare ombads att kliva av men det är inte riktigt.  Flygbolaget ville erbjuda transport för en flygbesättningen så att de skulle slippa att åka fyra timmar i en hyrbil.

Många av passagerarna filmade händelsen, som snabbt nådde ut till allmänheten via TV och tidningar. Här är en av dem som spred sig med rekordfart på internet.



Naturligtvis bad Uniteds ledning om ursäkt men det var redan för sent.
Det ledde snabbt till denna annons.


Det är inte ovanligt att United behandlar passagerare illa.  Det finns flera videos från tidigare händelser här.

United blev känd för en video, som produceras av en man vars gitarr förstördes av United.
United vägrade att ersätta den och mannen komponerade denna sång: "United Breaks Guitars".
Den har haft 17 miljoner träffar.



När flygbolaget bad honom ta bort den komponerade han en till:



UALs ledning verkar inte ha fattat att det finns mobiltelefoner och YouTube. De är inte ensamma om det. Byråkrater och politiker överallt har inte heller kommit till rätta med det.  De fortsätter att mobba tills de inte längre kan agera ostraffat.
 YouTube och mobiler har ändrat reglerna.

Håller inte för granskning

En professor, som ifrågasatte påståenden om en kemisk attack i Syrien 2013, tvivlar nu på Trump-administrationens påstående att det var Assad-regeringen som var ansvarig för Idlib-attacken den fjärde april.

White House offentliggjorde en tidigare hemligstämplad rapport, där de beskyller Assad,  men professor Theodore Postol, (Massachusetts Institute of Technology (MIT),  som granskat rapporten,  har sätta ihop en 14-sidig bedömning där han säger: “Rapporten innehåller absolut inga bevis för att denna attack var resultatet av en bomb som släpps från ett flygplan”.



"Det var en kemisk attack med nervgas", sade han, "men tillgängliga bevis stöder inte den amerikanska regeringens slutsatser."

Varje kompetent analytiker skulle ställa frågor om huruvida skräp och rester i kratern var placerade  där eller verkliga.  Ingen kompetent analytiker skulle missa det faktum att den påstådda sarin-behållaren var krossad uppifrån, snarare än att den exploderade pga. ammunition inuti.

"Den mest troliga slutsatsen är att sarin spreds genom en improviserad anordningen tillverkad av en 122 mm sektion av ett raketrör fyllt med sarin och försluten i båda ändar.
Vi har återigen en situation där White House har utfärdat en uppenbart falsk, vilseledande och amatörmässig rapport, som påminner om situationen 2013, när Obama-administrationen hävdade att Assad hade använt kemiska vapen mot rebellerna i Ghouta, nära Damaskus."

Vad landet nu hör från White House kan inte vara sant”, säger Postol, ”och det faktum att denna information har lämnats i detta format, väcker allvarliga frågor om hanteringen av vår nationella säkerhet.”
Mer här
—————
Robert Parry skriver:

Efter provocerande och farliga påståenden om att Ryssland försöker dölja Syriens användning av kemiska vapen, vägrar Trump administrationen att offentliggöra viktig bevis för att stödja sin kärnpunkt,  att det var ett syriskt krigsplan som bombade den syriska staden med nervgas.

12 april 2017

Kriget i Syrien


Den syriska kriget är en sådan omfattande röra att det är helt obegripligt.  I listan över länder som bombar/bombat Syrien ingår:

 och jag vill tillägga att följande är/eller var också inblandade:
Tyskland, UK, Irak, Qatar, Belgien, Nederländerna, Italien.

ISIS, sägs bestå av cirka 100.000 soldater och växer i styrka och inflytande trots all denna inblandning.

Det har tagit fem år att totalt förstöra ett land, men ISIS och al-Qaida verkar klara sig bra.
Vilken typ av militär underrättelsetjänst förlitar man sig på i denna  massiva katastrof?

 I andra världskriget bestod Hitlers armé av över 18 miljoner. I Gulfkriget mot Irak kämpade USA mot 650.000 soldater och det kriget varade en månad.

Vad vi ser är fejkade videos som visar fejkade förluster, fejkade attacker; och uppenbarligen en fullständig oförmåga att avgöra vem som gör vad,  eftersom ingen verkar veta vem som bombar vem vid en given tidpunkt, så retoriken är att det är USA vs. Assad.

Den information som presenteras är alltid densamma.   Uttalanden och påståenden görs utan fakta och bekräftade bevis och de upprepas kontinuerligt i tweets och massmedia. Tanken är om man säger det ofta och om flera källor säger samma sak - måste det vara sant och bevis är inte längre nödvändiga.

Det finns sex länder som är kända för att ha kemiska vapen: USA, Ryssland, Egypten, Israel, Nordkorea och södra Sudan. Men Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons, OPCW säger att ’icke-statliga aktörer’ - vilket är detsamma som terrorister-  har lager som man inte vet var de är.

USA kämpar på fel sida i det här kriget och “The Swamp” (det gamla politiska gardet och krigshetsarna) leder stridsropen!

Snälla Trump, fall inte ner i Träsket - var starkare och klokare, och se vilka vargarna är och vad de är ute efter.

Ingen bryr sig om en ”röd linje”.  Vad vi bryr oss om är Sanning - Rättvisa - Sanning - och inte medias Propaganda!  Lämna Syrien och ge landet tillbaka till sitt eget folk.  Fokusera på USA och egna inhemska problem, så har vi kanske en chans. Men om Trump faller för den fejkade rättvisan kommer han att förlorat sitt stöd och respekt från folket.

Syrien är katalysatorn.  Obama-administrationen förhärligade al-Qaida och ISIS och att se Assad som en fiende har placerat oss i den ohållbara situation vi befinner oss i dag.  Genom att ge sig på den syriska regeringen har man gjort att ISIS expanderat. Att fortsätta Obamas agenda kommer inte att lösa problemet.

Ge landet tillbaka till Assad. .Låt honom leda sitt folk så som muslimerna måste ledas. Detta är inte vårt jobb, vi kan inte göra om dem så att de blir som vi är  och vi bör slutligen inse att det som pågår stöder den saudiska agenda för dominans. 

Bombaren Obama


The Guardian hade en artikel i januari om amerikanska bombningar under obama-regimen år 2016.

Citat:
Enbart under 2016 avfyrade Obama-administrationen minst 26,171 bomber. Detta innebär att varje dag förra året förintade den amerikanska militären soldater eller civila utomlands med 72 bomber; 
det är tre bomber varje timme, 24 timmar om dygnet.

Jag var inte medveten om detta. Jag visste att man ägnade sig åt drone-raider, men hade ingen aning om att det pågick i denna omfattning.

Uppenbarligen godkände inte Obama vartenda anfall, men han måste ha godkänt dem alla i princip.

Varför fanns det ingen mediebevakningen om detta i USA? Har det inget nyhetsvärde? Skulle vi ha  hört mer om det, om Obama inte varit så älskad av media?

Tjugo-sex tusen bomber... men medias uppmärksamhet fokuserades på dessa fruktansvärda människor som ville neka transor att dela toaletter och badrum med små flickor i North Carolina.

Man skulle ha kallat honom “O-bomba”

11 april 2017

Fler attacker planeras


Rysslands president Vladimir Putin meddelade i dag att Ryssland har fått underrättelser från ”tillförlitliga källor” att fler attacker med kemiska vapen förbereds mot Damaskus-regionen och att man kommer att skylla på Assad-regeringen.

Vi har information från olika källor om sådana provokationer - och jag kan inte kalla dem någonting annat - och att de planeras i andra delar av Syrien, bland annat i de södra förorterna i Damaskus,  där man avser att skylla på officiella syriska myndigheterna" sade Putin. 

 Putin meddelade också att Ryssland officiellt kommer att vända sig till FN i Haag för en undersökning av de kemiska vapen som användes i Idlib. Moskva har avfärdat tanken på att den syriska regeringen låg bakom attacken i Idlib provinsen.

Vansinniga Sverige


Mera trans-trams

En gymnasieskola i Connecticut tillåter en 15-årig trans-student som identifierar som flicka att tävla i friidrott i det kvinnliga  laget.
Jag slår vad om att han väcker uppmärksamhet i omklädningsrummet och duscharna..


Tränaren för Cromwell High School är mycket nöjd med Andraya Yearwood, som springer mycket snabbare än de biologiska flickorna, vilket gör henne till en stjärna.
Andraya sprang 100 meter på 11,99 sekunder och 200 meter på 26,34  under säsongens första tävling, vilket resulterade i en första plats i båda grenarna.

”Jag har en spektakulär kvinnliga idrottare,” sade lagledaren Brian Calhoun till Hartford Courant-tidningen. ”Det finns inget mer att säga. Att tala om det på något annat sätt kan skapa problem.”

Andraya säger att hon hoppas att ”inspirera människor, men inte bara med löpning.”
”Jag hoppas att det inspirerar människor att inte hålla tillbaka bara för att du är rädd för det,  eller om det är första gången du gör det, eller på grund av andra människors negativitet”, sade hon.

Andrayas mamma, Ngozi Nnaji, sade att kritikerna bör sluta fokusera på hennes barns biologi medan de tittar på tävlingarna eller tar del av resultaten.

Jag vet att de kommer att säga att det är orättvist och inte riktigt, men min åsikt är:  Varför inte. Hon tävlar och tränar och ger allt baserat på hennes kunskaper. Låt det vara nog. Låt henne göra det, och var stolt över det.

Om all damidrott öppnas för dem som identifierar sig som kvinnor, oberoende av genetik, biologi, muskelmassa, fysiologi, hormoner och benstomme,  med andra ord oavsett kön, kommer vi att se många fler flickor och kvinnor som inte kan konkurrera på grund av fysiska skillnader mellan män och kvinnor. Detta är inte bara orättvist men det kommer också att göra kvinnlig sport helt ointressant.


10 april 2017

Exportera somalier


Den somaliska ambassadören säger att han fått veta att den amerikanska immigrationsmyndigheten planerar att utvisa omkring 4.000 somaliska medborgare som befinner sig i USA.

”Vi har blivit upplysta om att det totala antalet somalier som är  kända av USA Immigration and Customs Enforcement, uppgår till närmare 4000,”säger Ahmed Isse Awad.  ”De flesta av dem är inte internerade.”

Sedan Somalias ambassad öppnade igen i Washington i november 2015 har omkring 170 somaliska invandrare -  som antingen kommit i klammer med rättvisan eller fått sina asylansökningar avslagna - deporterats till Mogadishu.

De flesta av de tidigare deporterade hade sökt men nekats politisk asyl i USA.  En annan grupp av somaliska sökande, vars asylansökningar har avvisats,  är nu i häkten eller fängelser i väntar på utvisning.

En av de gripna förra månaden var en 50-årig somalisk man som identifierade sig som andreman i Somaliska nationella säkerhetstjänsten. Han hade tidigare deporterats till Somalia 1996.

”Enligt ICE, kom han tillbaka till USA 1997 under ett annat namn. Under 2014, satt han i fängelse i 11 månader för förfalskning och narkotika-relaterade brott, och sedan dess har han begått flera andra grova brott.”

Mera här.

Islam är inget att skämta om tydligen



Sye Ten har gjort några bra politiska tecknade filmer på Youtube. De smädar och kritiserar det verkliga islam på ett mycket skoningslöst, rättframt sätt.  Men det är ett ämne som YouTube inte uppskattar.

Kanalen har tagits bort, men många fans (och tjuvar) har redan tagit filmerna och jag har lagt in några länkar nedan.
“Join Islam Now”
En video kallas “Släng en bög från taket”. Bra musik och sång och alldeles för mycket sanning för Youtube.

När den togs bort lade han upp en annan video och hans kanal försvann inom några timmar. Youtube gick in i hans arkiv och suspenderade honom för videon "Let’s Play Truck of Peace."

Hela historien här.

09 april 2017

Mer funderingar….

…om vad vi aldrig får veta.


Under sin kampanj lät Trump oss tro att han var en kille som ville alliera sig med Ryssland - och möjligen Syrien - mot ISIS och al-Qaida.  Nu har han gjort en fullständig helomvändning.

Det är en besvikelse. Man kan inte ursäkta honom med att han kanske var omedveten om att Syrien använt kemiska vapen tidigare, med tanke på den publicitet som Obamas ökända "röda linjen" fick.
Och det är inte bara en politisk “felsägning” utan en fullständig 180 graders ändring.
Vad orsakade det? Det kan inte bara varit bilderna av döda barn.

Trump själv dödade barn i en raid mot Jemen för två månader sedan. Anser han sig själv vara en krigsförbrytare för det?

Så vad var det egentligen som hände? Vad som pågår bakom kulisserna är alltid mer intressant än den idisslade version som presenteras av myndigheterna. Tyvärr kan vi bara spekulera.

Går han Israels ärenden?
Israel har alltid betraktat de shiitiska regimerna (som Syrien och Iran) som ett mycket allvarligare hot, än den mer primitiva sunni-rörelsen  (som ISIS och al-Qaida). Har Israel någon hållhake på Trump som vi inte vet något om?

Det är också möjligt att Trump ville visa sig vara en mer dynamisk ledare än Obama - som talade om den "röda linjen", men inte gjorde någonting åt det.

Vilken roll spelade svärsonen Jared Kushner i allt detta?
Det är ingen hemlighet att han och Stephen Bannon inte drog jämt och att Bannon gynnade en “America First policy” medan Kushner förespråkade en policy för mer inblandning i Mellanöstern.

Det enda vi egentligen med säkerhet vet, är att vi aldrig kan vara säkra på vad som hände bakom kulisserna, eller vad som rörde sig i Trumps huvud när han ändrade sig så abrupt.


08 april 2017

Vart bär det hän?

Från vad jag kan förstå, efter att ha läst många bloggar i dag, är att det finns ett enormt incitament för Assads fiender att dingla en gas-morot framför USA: s ansikte,  så att de kommer och städar upp och tar bort en regional rival.

För  ISIS skulle naturligtvis aldrig använda gas mot människor, eller hur?

Assad strider mot ISIS och/ eller al-Nusra och de skulle bli Assads efterträdare och inte någon enorm så kallad moderat.
 Så vem är de “goda gossarna” i Syrien? Och hur många dollar och döda ska USA offra för att ge dem makten? 
Och vad, förutom gravstenar och plattityder kommer vi att få?

Det som är mest oroande är den arrogans och fullständiga avsaknad av kostnadsmedvetenhet som uttrycks av krigshetsarna.  Skattepengar och soldaters liv är helt ovidkommande för politiker som uppmanar till krig - kanske därför att de inte själva behöver riskera sina egna liv.

Men det är mer än så, som står på spel. Trappa upp en situation tillräckligt mycket med kapabla motståndare och medborgare och städer kan fullständigt utplånas. 

Kina och Ryssland är kärnvapenmakter. Hittills verkar de tack och lov vara vuxna nog att hantera USAs vredesutbrott .
Kim är en annan historia.  Man tror att Nordkorea är kapabel att leverera en EMP attack mot Amerika.
Tror man att det går att stoppa det genom en räd mot Pyongyang ?  Vi måste kanske ägna resten av våra korta liv åt  att ta reda på det - 290 miljoner döda amerikaner skulle bli följden av ett felaktigt beslut. 
Det verkar som om varje ny amerikansk president måste bevisa hur macho han är genom att bomba araber.
Vid det här laget är det nästan en ritual.  Den amerikanska allmänheten älskar det.

Vi har just sett hur USA har skickat 59 eller 60 kryssningsmissiler för 1.5 millioner dollar styck, till ett syriskt flygfält för att uttrycka president Trumps upprördhet efter att ha sett skadade barn, vilka påstås ha förgiftats vid en gasattack orsakad av syriska regeringen. 

Men herr president, vad sägs om alla dessa irakiska, syriska och afghanska barn som dödats av amerikanska B-52 och B-1 bombplan ? Eller förstörelsen av den irakiska staden Fallujah där USA använde förbjuden vit fosfor och brände både stora och små.

Jag är inte pacifist -  jag anser att människor bör kämpa för vad som är viktigt: deras hem, familj och nation.
Låt mig veta när Ryssland eller Syrien hota dessa saker.

Lördagsgodis

Vi skulle behöva lite uppiggande, roligt godis i dag men jag hittade inget.




07 april 2017

Slå på krigstrummorna


Här är vi nu vid 100-årsjubileumet av den amerikanska krigsförklaringen mot Tyskland, och det är som om vi inte lärt oss någonting.
Trump Tweet in 2013: "We should stay the hell out of Syria, the 'rebels' are just as bad as the current regime. WHAT WILL WE GET FOR OUR LIVES AND $ BILLIONS?ZERO"
Trump to CNN in 2017: "You are fake news."
Trump yesterday: CNN is right! We need to intervene in Syria!

"Gårdagens kemiska angrepp i Syrien, en kemisk attack så fruktansvärd mot oskyldiga människor, inklusive kvinnor, små barn, och även babies.  Deras död är en förolämpning mot mänskligheten. Dessa avskyvärda åtgärder av Assad regimen kan inte tolereras", sade Trump.
"Min inställning till Syrien och Assad har förändrats mycket", tillade han.

Är Trump dum,  eller hittade han ett hästhuvud i sängen i går morse?

Under tiden finns det faktiskt en handfull personer som försöker stoppa ångvälten.
Kongressledamot Thomas Massie i en intervju med  CNN sade att han inte för sitt liv kunde förstå vad Assad skulle kunna vinna på en kemisk attack som den där, och att vi egentligen inte vet säkert vad som hände.

En ganska vettig uppfattning med tanke på att i stort sett varje historia vi har fått höra om Mellanöstern under de senaste 15 åren har visat sig vara kompletta b.s.

Kongresskvinnan Tulsi Gabbard (HI-02, Democrat!) gjorde följande uttalande idag (4/6/17) efter att USA lanserade militära angrepp mot syriska regeringen.
”Det gör mig arg och ledsen att president Trump har tagit råd av krigshökar och eskalerat vårt illegal regimskiftes-krig för att störta den syriska regeringen. Denna upptrappning är kortsiktigt och kommer att leda till fler döda civila, fler flyktingar, förstärkning av al-Qaida och andra terrorister och ett eventuell kärnvapenkrig mellan USA och Ryssland.

”Denna administration har agerat vårdslöst utan att bry sig om ödesdigra konsekvenser av USA;s  attack mot Syrien och utan att vänta på bevis från platsen för kemisk förgiftning. Om president Assad verkligen är skyldig till detta fruktansvärda kemiska angrepp på oskyldiga civila, kommer jag att vara den första att kräva att han åtalas och att det verkställs av International Criminal Court.  Men på grund av vårt angrepp på Syrien, är det kanske inte möjligt att genomföra en undersökning.  Och utan ett sådant bevis, kommer en fällande dom att vara mycket svårare

Jag kan inte fatta att det finns analytiker som vill trissa upp kriget mot Assad. Vad sjutton kommer det att åstadkomma? Bombningar drabba ännu fler civila, möjligen också amerikanska trupper, som vi officiellt inte har där. och ’moderata rebeller’ som vi gör anspråk på att stödja. För att inte nämna en och annan ryss…
Hur kommer det att påverka internationella relationer? Detta är en sådant McCain/Democrat/ Soros -bedrägeri, att jag kan inte förstå att Trump går på det.

Argumentet från Högersidan är att Trump kommer att “verka svag om han inte ger order om ett krig och attack’. Vilket innebär att vi är villiga att gå i krig baserat på att ’rädda ansiktet’ ???

Detta kommer naturligtvis också leda till försämrade relationer med  Ryssland, Iran och hela kalifat-agendan i Mellanöstern. Om detta trissas upp mer kommer det att leda till WWIII. Och det är helt enkelt inte acceptabelt.

Var finns bevisen? Trump kräver bevis för inrikes och utrikes-konspirationer, men han kräver inte bevis för att Assad är den skyldige. Han verkar basera sitt beslut på sådana media-citat som ’Assad har använt kemiska vapen mot civila’. Detta är samma president som tidigare förklarat att media är inkompetent och fejkade.

Fråga folket - inte politikerna. Detta är inte vad vi vill! Detta kommer att undergräva allt och tillgodose Soros agenda.