15 april 2017

Abu Ivanka: “Och deras kvinnor härskade över dem”

Ann Barnhart i översättning:

När Trump nu viker undan och kapitulerar inför Washington DC Soros NewWorldOrder-maskin på alla punkter och har nu när det gäller Syrien,  i stort sett helt lagt sig på marken och människor på på allvar talar om ett  kärnvapenkrig med Ryssland,  är vi redo att stänga av den pseudo-professionella brottningsmatchen och återgå till att hantera verkligheten?

Trump äldsta dotter, Ivanka, är inte bara ett känt ansikte, men också en politisk drivkraft.
Det rapporterades allmänt efter Syrien-bombningarna att Trump var mycket starkt påverkad av Ivanka att skriva under Washington NWO / Soros / Pentagons plan om en upptrappning i Levanten-teatern - i en situation där vi vet, och Trump borde veta - att all information från (tidigare) amerikanska underrättelsetjänster , som levereras till Commander-in-Chief är fulla av rena lögner, och att användningen av “false flag”attacker är avsedda att mångdubbelt förvirra och att det är helt normalt.  I den här miljön, förlitar sig Trump på sentimentala jamanden från  ... Ivanka?

I arabvärlden kalas Trump nu kallas ”Abu Ivanka”? Abu betyder far, så de är för att förolämpa honom,  genom att inte nämna honom vid hans rätta namn, utan ”fadern av Ivanka”.

Det är ingen hemlighet att Ivanka befinner sig långt ut på vänsterkanten och att hennes man, Jared Kushner är kompis med Soros.  Ivanka har varit medlem av Paris Hilton / Kim Kardashian-gruppen i många år. Tror någon att visdom eller hederlighet kan associeras med sådant avskum ?

Ivanka är särskilt entusiastisk när det gäller bedrägeriet om den globala uppvärmningen och har redan tagit med sig  ”globala uppvärmnings-kommunister” till White House. 

Hon är också en formell avfälling från kristendomen. Hon har gjort det så att hon kunde gifta sig med sorosanhängaren Jared Kushner. Kushner är nu en av Trumps ledande rådgivare,  som sändes till Irak förra veckan. Denne Kushner är en snorunge och snobb som sysslar med hedgefonds och han är också en praktiserande Talmudic Jew, vilket är ganska ovanligt.  Så Ivanka fick formellt avstå från Jesus Kristus, för att gifta sig med Kushner och de uppfostrar sina barn som ”observanta” talmudiska judar.

Om Ivanka Trump de facto är ”president” och som eventuellt kommer att leda oss in i den globala kärnvapenelden, borde vi inte be för henne och hennes familj?

Left to right: Senior White House Advisor Jared Kushner, de facto chief executive and commander-in-chief of the former United States Ivanka Trump, and Abu Ivanka.

hela artikeln här

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.