23 april 2017

Alabama är inte Obama-land


På många ställen i landet har polisen kritiserats för att inte göra sitt jobb, utan bara titta på när maskerade Antifa-grupper ger sig på fredliga demonstranter. De flesta stater har lagar om att man inte får gömma sig bakom en mask på offentliga platser, men poliser instrueras av sin politiska överhöghet att ignorera det.

Så inte i Alabama.
Richard Spencer, (jag försvarar inte hans åsikter men hans rätt att framföra dem. min anm) var inbjuden att tala vid Auburn University och det tog inte lång tid förrän Antifa dök upp.
Precis som de flesta på vänstersidan, gömmer sig detta slödder bakom grupper och anonymitet. Utan gruppmentaliteten smälter de snabbare än snöflingor på sommaren.

Alabamapolisen vet det, så de krävde att se deras ansikten, vilket kom som en överraskning. “Ta av masker och huvor annars kommer du inte in”, 
Polisen stoppade demonstranterna en efter en och konfiskerade masker, hoodies och andra kläder som gjorde det möjligt för Antifa-demonstranterna att behålla anonymiteten.Om ni inte vet vem Richard Spencer är, var inte orolig, det är många som inte vet det.
Han befinner sig i en avgrund långt ut till vad man kallar "höger" och håller tal, om han kan hitta någon som vill lyssna.  Hans berömmelse kommer från att han fick på käften under Trumps invigning.När det uppstår bråk försöker Vänstern skylla på “det våldsamma Tea Party”

Har vi någonsin sett Tea Party-medlemmar kraschar någon av alla dessa protester?
I värsta fall ser man dem hålla upp skyltar, när de står på sina tilldelade områden. De hotar aldrig andra protesterande, utan visar bara sin sida av diskussionen.

Jag har aldrig sett en Tea Party-medlem som bär mask. De är stolta över sin identitet, eftersom de inte har något att dölja.
Ändå gör Vänstergängen allt de kan för att skapa bråk och våldsamheter bland de genuina, icke-våldsamma amerikanerna.

Vänsteristerna är busar. De tolererar inte yttrandefrihet- bara sin egen. "Människor med konservativa åsikter ska ha stryk."
    Tea Party Community skulle aldrig bära sig åt så som Antifa och andra vänsterfinansierade hatgrupper gör - som Moveon.org och #BlackLivesMatter.
  

1 Kommentarer:

Berit sa...

Hittade just en blogg med mycket mer från Auburn. Våldet tar över.

http://www.occidentaldissent.com/2017/04/20/the-alt-right-comes-to-auburn/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.