11 april 2017

Fler attacker planeras


Rysslands president Vladimir Putin meddelade i dag att Ryssland har fått underrättelser från ”tillförlitliga källor” att fler attacker med kemiska vapen förbereds mot Damaskus-regionen och att man kommer att skylla på Assad-regeringen.

Vi har information från olika källor om sådana provokationer - och jag kan inte kalla dem någonting annat - och att de planeras i andra delar av Syrien, bland annat i de södra förorterna i Damaskus,  där man avser att skylla på officiella syriska myndigheterna" sade Putin. 

 Putin meddelade också att Ryssland officiellt kommer att vända sig till FN i Haag för en undersökning av de kemiska vapen som användes i Idlib. Moskva har avfärdat tanken på att den syriska regeringen låg bakom attacken i Idlib provinsen.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Det mest oroande av allt är Jared Kushners ställning i Trump-administrationen, framförallt för att han är gift med Ivanka Trump och är far till Trumps tre barnbarn med henne. Kushner är en 36-årig pojk-spoling, som arbetat för Goldman Sachs och dessutom är djupt skuldsatt hos dem för alla sina fastighetsaffärer.
Vi gladde oss åt att den globala finansoligarkin inte hade några koppel på Trump, men det har de ju fått nu genom den känslomässiga bindningen via dottern och barnbarnen.
Donald Trump borde hålla familjeangelägenheterna utanför sitt regerande.
Dessutom: Steve Bannon har bred erfarenhet från många verksamhetsfält i samhället och haft förmåga att reflektera och byta åsikter. Människor som byter åsikter öppet är förtroendeingivande eftersom detta visar att de har förmåga till reflektion och kan erkänna sina misstag - "jag hade fel". Kushner har ingen bred livserfarenhet men är säkert trots detta säker på att han har rätt. Ingen bra person att ta råd ifrån.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.