03 april 2017

I ett nötskal

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Minst 10 dog, och bortåt 50 skadades, när en bomb exploderade i ett tunnelbane-tåg i St. Petersburg, c:a 14:30 rysk tid, mellan två stationer. En video visar, sägs det, mannen med bomben (som sedan lämnade tåget). En annan bomb ska också ha påträffats - men den exploderade inte.
- Hela T-banan i Petersburg (5,2 milj invånare) stängdes efteråt.
- Tjetjenerna (chechens) har tidigare stått för terrorn i Ryssland. Kanske även nu? C:a 7.000 "ryssar" har rest till Syrien för att stödja "extremist-grupper" (BBC:s ord). En del har återvänt. (Tjetjenerna är i regel sunni-muslimer. Några är idag radikala salafister. (Wiki - Chechens))
http://www.bbc.com/news/world-europe-39481770
https://www.rt.com/news/383202-st-petersburg-blast-metro/ -- (RT Russia TV)
/ SD

Anonym sa...

En 23-årig kirgisisk man (med koppling till militanta islamister) låg bakom tunnelbane-attacken i St. Petersburg, säger finska Yle. En annan bomb exploderade inte.
- 14 dödades, och över 50 vårdas på sjukhus.
- Metron är igång igen, idag, men vissa stationer i centrum är stängda. Det går bussar dit.
https://svenska.yle.fi/artikel/2017/04/04/kirgisisk-sjalvmordsbombare-utforde-terrordadet-i-st-petersburg
/ SD

Anonym sa...

Sveriges Förenade Muslimer, Göteborg, hade 31/12 en föreläsning av sheikh Muhammad al-Shahrani. (Hela videon tar en timme.) Abu Saad tolkar.
- Al-Shahrani: "En kvinna ska bara gå ut om hennes man har tillåtit henne... Om hon vill gå ut, ska hon gå ut för något. Att hon ska handla något från marknad, att hon ska gå till sjukhus, att hon ska besöka någon sjuk människa..."
- "Det är visserligen enligt svensk lag tillåtet för en kvinna att gå ut. Men om man är troende ska man följa Allah's lag." Och då gäller andra regler!
- "Om en kvinna får tillåtelse av sin man för att lämna hemmet gäller strikta regler, förklarar al-Sharhani. Hon måste vara täckt från huvudet till fötterna och inte visa någon hud. Hon får inte lukta något och inte bära färgglada kläder. – Hon ska gå ut utan parfym." O.s.v.
- Aftonbladet idag (5/4). (Video tid 3:03):
http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/ko7kA/kvinnor-far-inte-ga-ut-ha-parfym-eller-skoja
/ SD

Anonym sa...

SF Bio visar nu (från 31/3) filmen "Smurfarna - den försvunna byn" (från 7 år) -- med arabiskt tal !
- Ja minsann. Den är alltså inte textad, utan dubbad: talljuds-spåret är omgjort.
http://www.sf.se/filmer/Smurfarna-arabiskt-tal---den-forsvunna-byn/
/ SD

Anonym sa...

"Anpassning och assimilering är det mest framgångsrika sättet att förhålla sig för den som kommer inflyttandes till ett nytt land … För några decennier var assimileringen en självklar integrations­modell även i det politiska Sverige. I politikens överbyggnad har det emellertid under flera år pågått en ängslig flykt bort från anpassning och assimilering till förmån för identitetspolitik och multikulturalism."
- Widar Anderssons ledare i Folkbladet (Norrköping) börjar så idag (7/3)
http://www.folkbladet.se/opinion/noll-intresse-for-sverige-om4582326.aspx
/ SD

Anonym sa...

Europas 500 års slaveri av världen och betalda marionetter som förstör andra nationer. Det är allt i ett nötskal, så sluta spela oskyldiga och änglar!!!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.