12 april 2017

Kriget i Syrien


Den syriska kriget är en sådan omfattande röra att det är helt obegripligt.  I listan över länder som bombar/bombat Syrien ingår:

 och jag vill tillägga att följande är/eller var också inblandade:
Tyskland, UK, Irak, Qatar, Belgien, Nederländerna, Italien.

ISIS, sägs bestå av cirka 100.000 soldater och växer i styrka och inflytande trots all denna inblandning.

Det har tagit fem år att totalt förstöra ett land, men ISIS och al-Qaida verkar klara sig bra.
Vilken typ av militär underrättelsetjänst förlitar man sig på i denna  massiva katastrof?

 I andra världskriget bestod Hitlers armé av över 18 miljoner. I Gulfkriget mot Irak kämpade USA mot 650.000 soldater och det kriget varade en månad.

Vad vi ser är fejkade videos som visar fejkade förluster, fejkade attacker; och uppenbarligen en fullständig oförmåga att avgöra vem som gör vad,  eftersom ingen verkar veta vem som bombar vem vid en given tidpunkt, så retoriken är att det är USA vs. Assad.

Den information som presenteras är alltid densamma.   Uttalanden och påståenden görs utan fakta och bekräftade bevis och de upprepas kontinuerligt i tweets och massmedia. Tanken är om man säger det ofta och om flera källor säger samma sak - måste det vara sant och bevis är inte längre nödvändiga.

Det finns sex länder som är kända för att ha kemiska vapen: USA, Ryssland, Egypten, Israel, Nordkorea och södra Sudan. Men Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons, OPCW säger att ’icke-statliga aktörer’ - vilket är detsamma som terrorister-  har lager som man inte vet var de är.

USA kämpar på fel sida i det här kriget och “The Swamp” (det gamla politiska gardet och krigshetsarna) leder stridsropen!

Snälla Trump, fall inte ner i Träsket - var starkare och klokare, och se vilka vargarna är och vad de är ute efter.

Ingen bryr sig om en ”röd linje”.  Vad vi bryr oss om är Sanning - Rättvisa - Sanning - och inte medias Propaganda!  Lämna Syrien och ge landet tillbaka till sitt eget folk.  Fokusera på USA och egna inhemska problem, så har vi kanske en chans. Men om Trump faller för den fejkade rättvisan kommer han att förlorat sitt stöd och respekt från folket.

Syrien är katalysatorn.  Obama-administrationen förhärligade al-Qaida och ISIS och att se Assad som en fiende har placerat oss i den ohållbara situation vi befinner oss i dag.  Genom att ge sig på den syriska regeringen har man gjort att ISIS expanderat. Att fortsätta Obamas agenda kommer inte att lösa problemet.

Ge landet tillbaka till Assad. .Låt honom leda sitt folk så som muslimerna måste ledas. Detta är inte vårt jobb, vi kan inte göra om dem så att de blir som vi är  och vi bör slutligen inse att det som pågår stöder den saudiska agenda för dominans. 

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Undrar varför Dina nyheter och konstateranden aldrig ses PK media?

Berit sa...

Det undrar jag också :0)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.