03 april 2017

Londonistan: 423 nya moskéer, 500 stängda kyrkor

Det tidigare “Great” Britain har besegrats

Från Gatestone:

”London är mer islamiskt än många muslimska länder tillsammans”, enligt Maulana Syed Raza Rizvi, en av de islamiska predikanter som nu leder ”Londonistan”, som journalisten Melanie Phillips har kallat den engelska huvudstaden. Nej, Rizvi är inte en högerextremist.
Wole Soyinka, Nobelpristagare i litteratur, var mindre vänlig; han kallade UK ”en avloppsbrunn för islamister”.

”Terrorister kan inte stå ut med Londons mångkulturalism”, sade Londons borgmästare Sadiq Khan efter den senaste tidens dödliga terrorattack i Westminster.  Motsatsen är den riktiga: Den brittiska mångkulturen underhåller islamisk fundamentalism. Framför allt i Londonistan, med sina 423 nya moskéer, som vilar på de sorgliga ruinerna av engelsk kristendomen.

Hyatt United Church köptes av det egyptiska samhället och ska omvandlas till en moské. Peterskyrkan har omvandlats till Madina-moskén. Brick Lane moskén byggdes i en före detta metodistkyrka. Inte bara byggnader omvandlas, men också människor. Antalet konvertiter till islam har fördubblats; ofta ansluter de sig till radikala islam, som Khalid Masood, terroristen som attackerade Westminster.

The Daily Mail publicerade fotografier av en kyrka och en moské några meter från varandra i hjärtat av London. Vid kyrkan San Giorgio, som rymmer 1,230 gudstjänstdeltagare var det bara 12 personer som deltog i mässan. I Santa Mariakyrkan var det 20.
—————
År 2020 uppskattar man att antalet muslimer som deltar i böner,  kommer att uppgå till minst 683,000,  medan antalet kristna som deltar i gudstjänster kommer att sjunka till 679,000.  ”Det nya kulturlandskapet i engelska städer är här;  det homogeniserade , det kristna  landskap som statsreligion är på återgång”.
Nästan hälften av de brittiska muslimerna är under 25 år, en fjärdedel av kristna är över 65 år.
”Om ytterligare 20 år kommer det att finnas fler aktiva muslimer än det finns kyrkobesökare”.

Mera här

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.