22 april 2017

Marschera och vifta med plakat


I dag kommer forskare och deras anhängare i Washington, D.C och runt om i världen,  att ge sig ut på gatorna. Från Ketchikan till Buenos Aires till Bhutan kommer man att marschera och kräva att politiker stöder vetenskaplig forskning och baserar sin politik på forskarnas resultat.

Arrangörerna säger att deras syfte är att främja en vision av vetenskap som en nödvändig "pelare för mänsklig frihet och välstånd".
De påstår också att de är “en mångsidig, opartisk grupp" så varför håller de sitt rally på Earth Day?

Earth Day handlar om känslor, inte vetenskap. “Marschen för Vetenskap” handlar också om känslor. Människor som inte gillar Trump använder forskare för att uttrycka sina känslor.

Mer än ett fåtal av dessa "forskare" är förmodligen beroende av statliga bidrag eller annan finansiering för sin "forskning" eller för sin position vid ett universitet (titta på alla pengar som min "forskning" inbringar!).  President Trump tycker att dessa resurser är slöseri och har andra prioriteringar.

Eller så är de bara gnälliga TV-personligheter utan vetenskaplig bakgrund,  men som uppfattas som forskare eftersom de spelade en sådan i en TV-såpa (tex. lögnaren Bill Nye ). De försöker framstå som relevanta, och Trumps existens sårar deras känslor.

De flesta kommer att vara aktivister från organisationer som stöds av rika dollardemocrats -  vissa  hävdar att de är vetenskapsmän, men de flesta är bara imponerade av vad de tror vara vetenskap, progressivism och den globala uppvärmnings-bluffen.

 Det är ingenting annat än ytterligare en vänsterstyrd protestgrupp av Trump-hatare som gömmer sig bakom vetenskap för att få människor att skriva under listor, donera pengar och känna sig viktiga.
En riktig vetenskapsmarsch skulle kunna hållas på Einstiens födelsedag eller någon annan betydelsefull dag, men den här är avsedd att ge Varmisterna en sorts täckning, genom att koppla dem till något som liknar vetenskap.
Det är ett bedrägeri och inget annat än politiskt motiverad propaganda.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.