30 april 2017

När kommer vi att få se Marschen för Sunt Förnuft?


På Trump Administrationens 100: e dag kommer vi att gå ut på gatorna i Washington D.C. för att visa världen och våra ledare att vi kommer att motstå attacker mot vårt folk, våra samhällen och vår planet.”

Så lyder uppropet till ytterligare en protestmarsch mot Trump.  Det är den tredje denna månad, som Soros investerat i.

Alla har naturligtvis rätt att protestera och marschera fridfullt. Men att använda “fakta” från en Al Gore eller en Leo DiCaprio-film är något som borde vara pinsamt för riktiga vetenskapsmän. 
Klimat-kändisar som Al Gore och DiCaprio deltog i marschen, som är en protest mot president Trumps miljöagenda och  “giriga fossila bränsleföretag” och sedan flyger de vidare till något annat jippo.Gore bidrog med att bära en sida av en stor banderoll och ställde upp för fotografering, förstås. Fotona tagna med mobiltelefoner som laddas från el-nätet, som får sin kraft från naturgas som gjorts tillgänglig genom fracking, som de protesterar emot.

Under de senaste åtta åren har allt vi skrämts med alarmretorik från aktivisten Barack Obama och hans PR-Media.
Klimatmarschens websida presenterar sig en del av "motståndet", som hindrade president Trump från att upphäva Obamacare och “stoppade hans förkastliga muslim-förbud". Och arrangörerna säger att de kommer att göra "samma sak med hans attacker mot vårt klimat, vår luft och vårt vatten. "
På vilket sätt Mr. Trump attackerar miljön är oklart, eftersom vår luft och vårt vatten aldrig varit renare.

De protesterande utgår från förutsättningen att vår levnadsstandard måste göras olaglig, för annars kommer klimatet att fluktuera, precis som det alltid har gjort.
Inom vetenskap, är ingenting någonsin avgjort. Om det var det,  skulle vi fortfarande tro att jorden är platt och solen går runt jorden. Det är därför som verkliga forskare aldrig säger att det är “avgjort”,  och varför politiker borde hållas så långt bort från labbet som möjligt.

Moder Jord skulle också må bättre om de människor som säger att de bryr sig, i stället stannade hemma eller städade upp efter sig, i stället för att skräpa ner.

Här är några bilder av vad aktivisterna lämnade efter sig.


2 Kommentarer:

Anonym sa...

George Carlin on Global Warming
https://www.youtube.com/watch?v=BB0aFPXr4n4
Lika spännande var gång den visas.
SU

elina sa...

Att städa efter sig har aldrig ingått i miljömupparnas agenda.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.