05 april 2017

Varför kan de inte lära sig att hålla tyst


Ingen röstade på Ivanka men ändå måste hon, som en stereotypisk NewYork sosse, uttala sig om något som hon inte har en aning om - men det låter ju omtänksamt och PC.

Det är osannolikt att någon av våra läsare inte förstår varför detta typiska vänster-tjat är ytterst dumt, men här är Jim Jamitis ledtrådar: 

    "Gapet mellan de genomsnittliga lönerna för män och kvinnor är inte bevis för att kvinnor inte får betalt lika mycket för lika arbete. Det existerar en skillnad på grund av att genomsnittskvinnor väljer andra karriärvägar än vad män gör. Ett större antal kvinnor väljer också att stanna hemma för att uppfostra barn, vilket sänker den genomsnittliga nivån vad gäller erfarenhet och tjänsteår.
Det finns inget system som visar att kvinnor betalas mindre för samma arbete och om det händer är det redan olagligt.  I den mån det finns en löneklyfta, är det en återspegling av viljan att göra vad som krävs för att vara ekonomiskt användbar. "
 Christina Hoff Sommers :
 “Om kvinnor bara tjänar 77 cents för varje dollar som män tjänar, varför anställer inte företag enbart kvinnor."

 

5 Kommentarer:

Argus sa...

Och om det nu hade varit tvärtom, är det någon som tror att vi hade sett en motsvarande kampanj?

Jag hävdar att feminism är till för att priviligierade kvinnor ska komma åt ännu fler privilegier. De könsolikheter som förekommer bland tunga, farliga eller oattraktiva yrken, ofta men manlig dominans, är det ingen feminist som kräver ändring på. Om feministerna lyckas med sitt uppsåt att utplåna skillnaderna mellan könen som de i mångt och mycket lyckats med i västvärlden med sjunkande födslotatal kommer antingen mänskligheten att utplåna sig själv eller åtminstone homo sapiens sapiens och övergå till en mindre utvecklad underart som fortfarande har höga födelsetal där order feminism inte ens existerar.

Jag anser att The Donald ska slänga ut dottern och svärsonen som inte har något där att göra och som bara väcker misstankar om egna agendor.

Berit sa...


Löneskillnaderna mellan könen i Sen. Elizabeth Warren (D., Mass.) kontor är nästan 10 procent större än det nationella genomsnittet, vilket innebär att kvinnor i Massachusett-demokratens stab kommer att få vänta längre än de flesta kvinnor över hela landet, innan de kan fira “Lika lön för lika arbete”
Under 2016 fick kvinnor som arbetar för Warren bara 71 cent för varje dollar som betalades till män, enligt en analys av Washington Free Beacon.

http://freebeacon.com/issues/elizabeth-warrens-female-staffers-made-71-less-male-staffers-earnings-2016/

Anonym sa...

Kan man kontakta pappa Donald via mail?

Berit sa...

Här är tips på hur man kan kontakta Presidenten:

FaceBook: https://www.facebook.com/DonaldTrump
Twitter: https://twitter.com/realdonaldtrump
Instagram: https://instagram.com/realdonaldtrump/
YouTube: https://www.youtube.com/donaldtrump
Telephone: 646-736-1779

Anonym sa...

Kontakta Vita Huset i Washington:
https://www.whitehouse.gov/contact/write-or-call
Eller gå direkt till
https://www.whitehouse.gov/contact
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.