02 maj 2017

AntiFA

Om ni någonsin undrat, eller hade några tvivel om vad dagens AntiFA står för, kan ni bara se på deras handlingar och inte deras ord ... AntiFA  betyder Anti-First-Amendment.
- De är socialistiska ligister.

Medan de hävdar att de är emot fascism, agerar de våldsamt för att undertrycka yttrandefrihet och varje uttalande som skiljer sig från deras "godkända" version.
- De agerar som fascister själva, därför att de är det.

Det fanns en version av AntiFA på 1930-talet.  "National Socialists" (aka nazister) kallade dem brun-skjortor, vilket låter så mycket "vänligare" än vad de var, nämligen socialistiska ligister.
- De agerade precis som AntiFA gör idag, för att de var av samma skrot och korn.

“Sociopath" och "psychopath" betyder samma sak, men det finns människor som tror att den ena varianten  på något sätt är ”trevligare” än den andra. De tycker också att “socialist” låter vänligare, men socialism är inte vänlig, kom ihåg det.

Klädda i svarta uniformer “protesterar de Fascism” genom att krossa fönsterrutor och starta eldsvådor.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Totalt respektlöst, http://avpixlat.info/2017/05/02/le-pen-hatande-vansterliberaler-i-paris-satte-eld-pa-poliser-under-fackligt-forsta-maj-tag/
Hur skall vi förvänta oss att kunna be polisen om hjälp med de avskyvärda, korrupta politiker och domare vi ha har?
Det blir ett obamas testamente vi aldrig kommer att glömma!

Anonym sa...

Dom är kommunister och inget annat. Det är bara namnet som har ändrats.....

Ann-Marie

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.