18 maj 2017

Bush och Clinton hedrar kvinnor

Laura Bush hedrades vid “Women Making History-galan" i tisdags.  Hon uppmärksammades för sitt arbete att “förespråka och inspirera” kvinnor och hon drog fördel av händelsen genom att framhålla vikten av ett museum för kvinnohistoria vid National Mall.
Vi måste inse hur viktigt det är att vi har ett kvinnomuseum i detta land”

Under partyt visade man en video där Hillary Clinton också talade också om behovet av ett museum, dedikerat till kvinnor i landets huvudstad.


När man lyssnar till dessa kvinnor skulle man kunna tro att de fick rösträtt för 10 minuter sedan.

Om de verkligen vill hjälpa kvinnor bör de i stället prata med muslimska män i Europa och på andra ställen om att de behandlar kvinnor som slavar.
 Stöd muslimska kvinnor i Amerika som försöker lämna Islam. Stöd flickor som attackeras av sina muslimska föräldrar i Amerika. Varna de sovande amerikanerna om "shariazoner".

Gör det verkliga arbetet, så som Pamela Geller och Ayaan Hirsi Ali gör.  De två kan lära både Laura och Hillary en och annan sak om att "hedra kvinnor".
En glassig utställning i en gammal byggnad fylld med gamla bilder, klichéer och cocktails betyder ingenting.

4 Kommentarer:

elina sa...

Det är för jobbigt.

Berit sa...

Helt rätt Elina, det kräver ingenting att bara strö vackra, meningslösa ord omkring sig på hemmaplan.

Anonym sa...

Försökt en stund att komma på vem jag tycker Bush liknar och nu kom det! Dolores Umbridge...
Anna2

Berit sa...

Håller med, Anna2

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.