18 maj 2017

En långsam avrättning

CNN har följande rubrik i dag: ”Episoden är den senaste misären för Trump, vars administration är uppslukad i en serie skandaler kopplade till Ryssland."

En "serie av skandaler kopplade till Ryssland"?  Skulle det vara lika korrekt att karakterisera det som en “serie historier som skapats av media, av vilka ingen har bekräftats som en stor sak ?”

Dagens huvudnyheter är ett påstående att ett meddelande till Comey indikerar att president Trump försökte hindra rättvisan i Flynn-utredningen, genom att säga till Comey i ett privat möte, "Jag hoppas att du kan låta detta passera.”

Det viktiga ordet här är HOPPAS!

Så här tolkar New Times Trumps förhoppning:


 Jag kan inte se att Trump säger till Comey att avsluta undersökningen.  Uppenbarligen hoppades Trump att det skulle gå bra för hans vän och rådgivare Flynn. Tyckte Comey att det var något konstigt med det?  Kom Comey till mötet med Trump i tron att president Trump ville se sin vän Flynn krossad av systemet?

Jag kan inte se att någon domare eller jury i USA skulle fälla en person för att de uttrycker ett hopp om att framtiden blir bra för hans vän.

Titta på rubrikerna i media i dag och hur man gör ordet HOPPAS till en order om att Flynn-undersökningen måste avslutas.

CNN;  New York Times SBS;  The Daily Star;.......…och många fler.

Det här är inte nyheter. Det är en avrättning.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Att bekänna sig till socialism är att vara prostituerad och tjuv i ett och samma ormskinn!

Anonym sa...

Mån tro om de gått i nån skola i valfri skola i "utsatt" förort i Sverige? Man skulle kunna tro det med tanke på deras kunskaper i läs/hörförståelse. Eftersom de svenska journalisterna är lika illa däran och skriver samma "sk*t" så bör dessa heller inte skryta så mycket som de gör om sin faktagranskning och källkritik...
Anna2

Berit sa...

Jag frågade en gång en dotter till en bekant i Sverige varför hon ville bli journalist och svaret var: “Jag vill förändra världen”.
Inte någonting om att “jag vill rapportera om vad som verkligen händer.”

Anonym sa...

Berit,
Om detta är sant att Trump skulle försökt "obstruera" en utredning (ville det naturligtvis inte är) så sitter Comey illa till. I så fall skall man omedelbart rapportera denna "obstruktion" till sin överordnade (i detta fall Jeff Sessions eller justitiedepartementet).
Om man inte gör denna inrapportering omedelbart kan det leda till böter eller upptill 3 års fängelse eller bådadera. Eftersom Comey inte omedelbart rapporterade in denna "obstruktion" så finns det bara två möjligheter - 1. det har inte hänt, 2. Comey kommer att få 3 års fängelse.
På FoxNews tog man upp 2 lagrum som distinkt kan användas i detta fall. Så jag tror att allt detta kommer att falla.

Det pågår ett högintensivt krig för att fälla Trump i en riksrätt. Alla tidigare försök har misslyckats och även detta kommer att misslyckas. De desperata MSM och globalisterna hoppar från tuva till tuva men ingenstans får det fäste med fötterna. Snart kommer folk att tröttna på alla deras bedrägerier.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.