11 maj 2017

Nu gissas det vilt

 Vem ska efterträda James Comey?

Trey Gowdy från South Carolina-står högt på min lista.
Han är den republican som ledde utredningen av Hillary Clintons agerande, när fyra amerikaners dödades i Benghazi, Libyen.
  Gowdy är också en före detta federal åklagare som utrett många fall av narkotikahandel, bankrån och barnpornografi. Han var bland de som var starkt kritiska till Comeys beslut att inte åtala Clinton i undersökningen av e-postservern och hävdade att andra myndigheter skulle ha åtalats om de hade hanterat sekretessbelagd information på det sätt som Clinton gjorde.
Gowdy sade efter Comeys avskedande,  att han, trots att han hade andra åsikter än den tidigare FBI-direktören om vissa saker, “aldrig glömde det faktum att Comey hade ett mycket svårt jobb".

Chris Christie är ett annat namn som figurerar.  Hans förhållande till Trump har inte varit det bästa, även om de känt varandra i flera år, men som guvernör i New Jersey har han haft erfarenhet av brottsbekämpning.   
Christie är en före detta republican-utsedd advokat i New Jersey, och han hänvisade till den bakgrunden gång på gång under sin presidentkampanj 2016. Hans rykte som guvernör tog dock en djupdykning när han åtalades av FBI för sin inblandning i “Bro-skandalen”

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Synd att vi inte har någon med den stringensen i Sverige.
Men så är vi numera totalt degenererade, kan inte ens köra tåg mellan Stockholm och Malmö. Plötsligt dör tåget i Järna och passagerarna är oförmögna att klara sig själva!!!
Unbelievable.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.