20 juni 2017

Antifa är de verkliga fascisterna

Detta är en bild från deras web-sida “It’s Going Down”, där de uppmanar anarkister och “anti-fascister” att aktivt delta is gatuslagsmål och all sorts fysiskt våld mot Trumpanhängare.
Iklädda svarta uniformer och ansiktsmasker, klubbor och knivar brukar de våld mot alla politiska motståndare. De är de verkliga fascisterna.

Nu planerar vänstervridna grupper ett riksomfattande upplopp den 2 och 3 juli, som de kallar "Impeachment Marches". (Riksrätts-marsch).   Tusentals “gatuaktivister" kommer att använda flash-mob och andra metoder som de lärt sig på “Sommarens motståndskollo” (Summer Resistance Camp,)  vilket generöst finansierats av The Democratic National Committee.
  Vi kan vänta oss att Black Life Matter och beväpnade Antifas röda brigader kommer att använda demonstranter som en skärm för allvarliga övergrepp.

Deras ledare har vägrat att utesluta egendomsförstörelse och våld mot ovälkomna åskådare.
 Personer som är olyckliga nog att inte vara färgade, de som är äldre eller bara långsamma, löper störst risk.  Det centrala temat är, "Trump måste gå med alla nödvändiga medel " och man tänker börja med att stänga hela städer.

Precis som det hände i Baltimore och Berkeley, kan stadens tjänstemän - (medkonspiratörer) befalla polisen att dra sig tillbaka och när det lugnar ner sig, skicka ut dem för att arrestera offren.

3 Kommentarer:

Berit sa...

Skillnaden mellan en social rättvisekrigare och en aktivist.
En aktivist försöker bygga en ramp vid en byggnad för att underlätta för rullstolsbundna.
En Social rättvisekrigare försöker ta bort trappor eftersom de kan vara förolämpande för de som inte kan använda dem.

Anonym sa...

Helt felaktigt, fascisterna bekämpade den här typen av globalisternas fotsoldater i form av kommunister när det begav sig, (samt deras herrar kapitalisterna).

Berit sa...

Antifa använder sig av traditionell fascistisk taktik

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.