28 juni 2017

CO2 är livsviktigt


Vi lever i en tid där politik nästlar sig in i så många aspekter av våra liv att det är svårt att undvika att göra ett politisk uttalande, även om de mest vardagliga saker.  Det är väl vad vi kan vänta oss när vi låter regeringar växa till den storlek vi ser i Västvärlden numera,  men resultatet är ohälsosamt.
Och det frambringar debatter om frågor som borde lämnas utanför den politiska arenan.

Ett utmärkt exempel på detta är naturligtvis “klimatförändringen” som har blivit fullständigt politiserad. 
Vi pratar om fysik här, saker som kan mätas objektivt eller som kan härledas från vetenskaplig undersökning och analys.
     En politisk diskussion ska göras mot bakgrund av de vetenskapliga resultaten, som bör grundas på en objektiv vetenskaplig studie, men tyvärr är det inte vad vi upplever i dag.

Vänstern tagit hand om ett ämne som de kan använda för att främja globalism och ökat statligt intrång i våra liv. Med andra ord är denna strävan det som driver vetenskapen, vilket är alldeles bakvänt.

Kol är den stora syndabocken, sägs det men Kol är livets byggstenar. "Organiskt" betyder "innehållande kol" och varje del av växt- och djurlivet är byggt runt kolatomen, men pratas och skrivs det någonsin om fördelar med användningen av kol?
    Det finns massor, fast vi inte tänker på det.
Tända lampor, värme för vårt hem,  varm mat, transporter, information, kommunikation, möjlighet att tillverka saker - men vi hör aldrig Vattenmelon-globalisterna  prata om hur bra kol är för planeten  (eftersom allting växer mer och blir grönare med mer koldioxid)

 Jag kommer ihåg när Obama-administrationen anpassade sig till sin agenda - som man kallade den "sociala kostnaden för kol”- och hävdade att koldioxid är ett gift, så att de kunde av-industrialisera oss på samma gång.
3 Kommentarer:

Anonym sa...

Hawaii Vacation Foor " Special " Trip

Anonym sa...

Danmark skulle have bygget et par moderne rene kulkraftværker og importeret billige kul fra Polen. Dertil skulle vi have bygget et par atomkraftværker og importeret uran fra Grønland. Så ville el-prisen være en femtedel af, det vi betaler i dag. Men klimafanatikerne, AlGoristerne, sætter dagsordenen. AlGore fik Nobels Fredspris for at påstå, at vandstanden ville stige 7 m inden århundredeskiftet. Nu er der gået næsten en femtedel af århundrede, aå der skulle være særdeles målbare vandstigninger. Det er der ikke.

Berit sa...

Klimat-alarmisterna använder visuella trick och lögner för att få lättlurade människor att tro att mängden koldioxid har stigit till oöverträffade, alarmerande nivåer över hela världen. I själva verket är mängden CO2 vid nästan den lägsta punkten som någonsin registrerats i världens historia.
Faktum är att data från NOAA och även IPCC visar att koldioxidhalten har varit så mycket som 15 gånger högre än 400 ppm och växter över hela världen idag “svälter” för att de behöver mer av CO2, "livets molekyl" Det gäller växtlivet över hela världen, inklusive skogar, matgrödor och djungler.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.