21 juni 2017

En folkomröstning om Democrats

I flera månader har inte bara de lokala nyheterna här utan hela landet, varit tvungen att lyssna till Democrats och Media när de pratat om att specialvalet här i Atlanta skulle bli en “enorm” folkomröstning om Trump-administrationen.  Democrat Jon Ossoff skulle hur enkelt som helst vinna över republikan Karen Handel.


Tvärt emot vad Democrats påstod förlorade de och det var inte för att "Ryssland" stal valet, eller därför att det regnade i Dekalb kommunen, vilket av någon anledning sägs hindra minoriteter att rösta och inte för att Trump gör ett fantastiskt jobb ... Democrats förlorade igen igår kväll därför att amerikanerna är uttröttade och illamående över gamla vanliga, korrupta politiker, trötta på att se de miljoner dollar som flödade in i Ossoffs bankkonton från San Francisco, i ett uppenbart försök att köpa ett plats i Congress och trötta på de falska media-historierna om rysk hacking.Democrats förlorade också trots att de spelade alla usla spel de alltid spelar för att få fördelar.
 De spenderade mer pengar på den här racet än någonsin tidigare och övertrumfade Handel med en marginal på 6 till 1 ... men det hjälpte inte.
Så vi hade en folkomröstning i går och det visade vad folk tycker om Democrats.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Amerika tillåter den socialistiska varbölden brista, förhoppningsvis hälsosamt även för Europa.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.