19 juni 2017

Macron är som Jesus


Enligt The Economist, vilket är en Rothschild-tidning, är Emanuel Macron, Frankrikes nye president, utvald att bli Europas Frälsare! Man har en bild av honom där han “går på vattnet" och de ben och höga klackar som sticker upp bredvid ska väl tillhöra Marine le Pen, som antas ha drunknat.  Syftet med bilden är att Macron ska likna Kristus.
Det sammanfattar i stort sett The Economists åsikter om det mesta.

Makron tillhör en rörelse som skiljer sig från de traditionella liberala och socialistiska partierna och har bytt namn till La Republique en Marche.

Han vann för att han var köpt av Rothschild, tränad av Rothschild och förberedd av Rothschild.
Han drillades i  vad man ska säga, hur man säger det, när man ska säga det och var. Han har tömts och fyllts på med propagandan av sina Tränare.

Vi kommer att se ett liknande skifte i USA. Frankrike är en varning. De traditionella Republican och Democrat - partierna bryts ner.  Retoriken mot Republicans är uppenbar, vad gäller Democrats är det lite otydligt.
 Men de kommer också att falla samman i lågor precis som Grenfell Tower.

Socialisterna är så självupptagna att det tror att ingenting kan tillintetgöra dem.
En ny parti skapas sannolikt just nu, medan vi är upptagna med att hålla Republicans vid liv.  Men dessa gamla partier är döda. Människor ser The Swamp och en genomgripande korruption  och de vill få ett slut på det. Tyvärr är det Soros-democrats som skapar det nya partiet medan republicans fortsätter att gnälla.

Medan media fortsätter att gnälla och får oss att må illa har The Economist också inrättat en hatplattform mot Theresa May och de beskyller henne för branden som förstörde Grenfell Tower i London. De hävdar att hon har varit slapp vad gäller byggnads- och brandkoder som skulle ha förbjudit användningen av ett speciellt material som är mycket brandfarligt och eventuellt var en viktig bidragande faktor till eldens spridning.
Men det är faktiskt inte hennes jobb. Dessa föreskrifter regleras av  byggnadsnämnder och statssekreteraren och den lokala myndigheten - borgmästare Sadie Khan.
Varför Theresa May? Rothschild-agendan är att få henne avsatt och lämna BREXIT.

Facebook gör nu sitt bästa för att framställa muslimer som de största hjältarna för att de hjälpte de skadade vid Grenfell-tornet. Man säger inget om att muslimer var de dominerande hyresgästerna i byggnaden och evakuerade och varnade sina grannar och vänner. Kvarteret utanför tornet är övervägande “upper class”;  den enda muslimska befolkningen fanns i själva tornet.
Det minskar inte det faktum att muslimer hjälpte sina vänner och familjer, men det ger ett perspektiv på det hela ... Grenfell är bidrags-bostäder bland flotta enklaver.

Corbyn använder tragedin för att själv framstå som omtänksam och kräver att alla lediga lägenheter omedelbart ska beslagtas av regeringen och distribueras till hyresgästerna som förlorat sin bostad i branden.
Att använda en tragedi och göra en större tragedi löser inte problemet. Det kommer att skapa kaos och bråk när hyresvärdar reagerar på att deras egendom beslagtagas utan samtycke.
Detta är en typisk kommunistisk åtgärd.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Mja, vad jag kunde se så var det sikherna som var framme (igen) och var hjälpsammast!

Ann-Marie

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.